Παντρεύτηκε ηθοποιός της σειράς Έλα στη θέση μου - Το υπέροχο νυφικό και ο... Λιβάνης

Υπέροχες φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεύτηκε ηθοποιός της σειράς Έλα στη θέση μου - Το υπέροχο νυφικό και ο... Λιβάνης

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά Έλα στη θέση μου, που ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία. Ο λόγος για την Ειρήνη Φαναριώτη, που υποδυόταν την Κέντρα. Η ηθοποιός ένωσε τη ζωή της με του αγαπημένου της Κωνσταντίνο Νταλακούρα, λογιστή στο επάγγελμα αλλά και επιχειρηματία.

Μετά από το μυστήριο που έγινε στη πατρίδα της νύφης, όπως συνηθίζεται, ακολούθησε γλέντι στο Κτήμα Λαγκαδά, παρουσία πολλών συγγενών και στενών φίλων.

Ανάμεσά τους η ηθοποιός Πένυ Αγοραστού η οποία μάλιστα έπιασε και την ανθοδέσμη, ενώ τραγούδησε ο Γιώργος Λιβάνης.

Φωτογραφίες από το γάμο της Ειρήνης Φαναριώτη

Παντρεύτηκε η Ιουλία Φαναριώτη

Παντρεύτηκε ηθοποιός της σειράς Έλα στη θέση μου

Η Ειρήνη Φαναριώτη είχε μιλήσει στο περιοδικό You

Η Ειρήνη Φαναριώτη, η τηλεοπτική Κέντρα, περιγράφει πόσα κοινά έχει με τον ρόλο της κακιάς που υποδύεται, ενώ μας αναλύει με ένα πλατύ χαμόγελο το μεσογειακό της ταμπεραμέντο...

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Τι feedback παίρνεις απ' τον κόσμο τώρα που υποδύεσαι την κακιά στο «Έλα στη θέση μου»;

Θετικό. Παρόλο που είμαι η «κακιά» της υπόθεσης, είναι πολύ θετικοί οι άνθρωποι απέναντί μου, γιατί η Κέντρα έχει πολλά ανθρώπινα στοιχεία. Δεν είναι απολύτως κακιά, απλά της βγαίνουν κάποιες κακίες επειδή ο Αχιλλέας την... τσιγκλάει. Δεν περνάει πολύ εύκολα από τότε που ήρθε στην Ελλάδα από την Αγγλία. Γενικά ο κόσμος δεν με έχει μισήσει ακόμα, αν θα με μισήσει στο μέλλον δεν το ξέρω (γελάει).

Στη ζωή σου είσαι κακιά;

Επειδή έχω ένα πολύ έντονο αίσθημα δικαιοσύνης, θέλω να είμαι πολύ δίκαιη. Επομένως όταν συμβαίνουν αδικίες που αφορούν εμένα ή τους φίλους μου και ανθρώπους που μπορεί να δω στο δρόμο, εκεί μπορεί να μου βγει ένας πολύ αυστηρός χαρακτήρας, διεκδικώ το δίκιο με πολύ απόλυτο και αυστηρό τρόπο. Δεν υπάρχει περιθώριο διαπραγμάτευσης.

Έχεις έρθει στα χέρια στο δρόμο;

Όχι, δεν έχω φτάσει εκεί. Όπως όλοι οι άνθρωποι τσακώνομαι, έχω μεσογειακό ταμπεραμέντο (γελάει). Μπορεί να μαλώσω, αν κάποιος με πετύχει σε λάθος στιγμή και μου πει τη λάθος ατάκα, την ώρα που είναι όλα λάθος, οπότε μπορεί να τσακωθώ. Δεν έχω βριστεί, αλλά πει «Τι θες ρε, παράτα μας». Και στο δρόμο που οδηγώ, υπάρχει μία ένταση (γελάει).