Στιγμές ευτυχίας για την Σίσσυ Χρηστίδου

Η ανάρτηση και οι δημόσιες ευχές στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Σίσσυ Χρηστίδου

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Σίσσυ Χρηστίδου καθώς η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εκείνη μιας και ο μικρός της γιος έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχαήλ - Άγγελος έκλεισε επτά χρόνια ζωής. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε γενέθλια και ο μεγάλος της γιος.

Μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να ευχηθεί και δημόσα στον αγαπημένο της γιο. Έτσι η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία του αγαπημένου της γιου από ένα πάρκο διασκέδασης που είχαν πάει.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Χρόνια πολλά γλυκέ μου Πητερ Παν! Πέτα ψηλά, πιάσε τα αστέρια, κολύμπα στο φως! Θα είμαι εδώ να σε κοιτώ, άγρυπνη λέαινα πίσω σου πάντα. Σ’αγαπώ…».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Οι πρώτες φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου με την ανανεωμένη ομάδα της στο Mega

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι έτοιμη να επιστρέψει σε λίγο καιρό, αυτή τη φορά από νέα τηλεοπτική στέγη και το μόνο σίγουρο είναι πως τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της, ανυπομονούν για το νέο ξεκίνημά τους στο Mega.

Ήδη έχει γίνει γνωστό το όνομα της εκπομπής καθώς και η ώρα προβολής της και έτσι, η παρουσιάστρια, δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό, τις πρώτες φωτογραφίες με τους συνεργάτες της.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος θα έχει στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Βασάλο, την Ελένη Βουλγαράκη και φυσικά τον αγαπημένο της φίλο και κουμπάρο, Παύλο Σταματόπουλο. Νέα προσθήκη στην ομάδα, ο Νίκος Συρίγος.

Ανάμεσα στους συνεργάτες της φαίνεται και ο Θανάσης Πασσάς, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα έχει ένα κομμάτι στην εκπομπή. Το μόνο σίγουρο είναι πως περιμένουμε πώς και πώς να δούμε τη νέα προσπάθεια της παρουσιάστριας στο «Μεγάλο Κανάλι».

Οι φωτογραφίες της ομάδας της Σίσσυς Χρηστίδου στο Mega

«Εδώ στην προετοιμασία», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.