Big Brother 2: Μπούκαρε στο πλατό ο Πέτσας - Η Άννα Μαρία έμεινε κάγκελο

Όλα όσα έγιναν

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Μπούκαρε στο πλατό ο Πέτσας - Η Άννα Μαρία έμεινε κάγκελο

Η πρεμιέρα του Big Brother στον ΣΚΑΪ, έχει κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθώς οι νέοι παίκτες του ριάλιτι έχουν αναμφίβολα ενδιαφέρον. Μάλιστα, κάποιους από αυτούς τους έχουμε δει και αλλού πέρα από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Πέτσα, ο οποίος πριν την συμμετοχή του στο Big Brother ήταν επίσης και στο GNTM όπου τον είδαμε σε ρόλο μοντέλου. Ο ίδιος αποκάλυψε πως παλιότερα έχει περάσει δύσκολα μιας και ήταν υπέρβαρος.

Μέχρι και σήμερα το κύριο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι η διατροφή όμως πως θα είναι τελικά η συγκατοίκηση με τους υπόλοιπους 13 παίκτες του παιχνιδιού;

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Παναγιώτη Πέτσα

Αγνώριστη η Άννα - Μαρία Ψυχαράκη στην πρεμιέρα του Big brother 2

Το Big Brother ξεκίνησε και πάλι και όπως ήταν αναμενόμενο η πρώτη καλεσμένη στο πρώτο live δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από την περσινή νικήτρια, την Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Από την πρώτη στιγμή κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Η όμορφη Κρητικιά μπήκε στο πλατό κι εννοείται η εμφάνισή της ήταν υπέροχη καθώς η ίδια διαθέτει υπέροχη σιλουέτα ενώ κέρδισε απευθείας τις εντυπώσεις. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν δίστασε μάλιστα να την "πειράξει" σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Η ίδια αποκάλυψε κανονικότατα σε τι φάση είναι η προσωπική της ζωή και γιατί μετά τη νίκη της δεν την είδαμε κάπου τηλεοπτικά μιας και πολλά είχαν ακουστεί μετά την νίκη της.

Δείτε παρακάτω την εμφάνιση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη