Big Brother 2: Καυτή και τραγουδίστρια - Τα αρσενικά του σπιτιού έπαθαν εγκεφαλικό

Και είναι μόνο η αρχή...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Καυτή και τραγουδίστρια - Τα αρσενικά του σπιτιού έπαθαν εγκεφαλικό

Η πρεμιέρα του Big Brother στον ΣΚΑΪ είναι άκρως ιδιαίτερη αφού υπάρχουν αρκετές προσωπικότητες οι οποίες είναι ενδιαφέρουσες. Η επιλογή των 14 παικτών του Μεγάλου αδελφού σίγουρα δεν ήταν τυχαία μιας και ο καθένας έχει μπει μέσα για έναν συγκεκριμένο λόγο.

Αυτή τη φορά μια παίκτρια η οποία σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη ήταν και η Ανχελίτα η οποία από την αρχή έχει δηλώσει πως με ρίζες από την Κολομβία έχει εμφανιστεί στο Romeo και έχει κυκλοφορήσει το «Karma» που είναι ένα pop track, με R’n’B και ethnic επιρροές, που έγραψαν οι DJ PaCo και Bobito Deejay.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Ανχελίτας

Η σοκαριστική αποκάλυψη παίκτριας για την δολοφονία του συντρόφου της

Κυριακή 29 Αυγούστου και το σπίτι του Big Brother άνοιξε τις πόρτες του στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα καλησπέρισαν το κοινό που αυτή την στιγμή τους παρακολουθεί μέσα από τις τηλεοράσεις τους. Μάλιστα μαζί τους βρίσκεται και η πρώτη Νικήτρια του Big Brother, Άννα - Μαρία Ψυχαράκη.

Σιγά σιγά οι τηλεθεατές έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα τους παίκτες που έχουν μπει στο ριάλιτι. Ένας από αυτούς είναι και η Γιώτα Μυλωνά. Η 38χρονη συστήνεται σε γνωστούς και φίλους σαν δυο άνθρωποι., η Γιωτάρα και το Γιωτάκι, το Γιν και το Γιανγκ, δυο αντίθετες δυνάμεις και προσωπικότητες. Πώς, άραγε, θα διαχειριστούν οι συγκάτοικοί της, αυτούς τους… δύο ανθρώπους;

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Γιώτας Μυλωνά