Big brother 2: Ανατροπή σοκ - Ένας από αυτούς τους δυο παίκτες αποχωρεί απόψε!

Τι έγινε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big brother 2: Ανατροπή σοκ - Ένας από αυτούς τους δυο παίκτες αποχωρεί απόψε!

Οι ανατροπές φαίνεται πως θα έχουν πρωταρχικό ρόλο στο σπίτι του μεγάλου αδερφού καθώς ο Big Brother αποφάσισε πως από το πρώτο κιόλας βράδυ ένας από τους 14 παίκτες θα πρέπει να αποχωρίσει λίγο πριν ξεκινήσουν.

Όλοι οι παίκτες σάστισαν καθώς δεν περίμεναν ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε τόσο σύντομα αφού ένας παίκτης θα αναγκαστεί να πάρει την βαλίτσα του και να επιστρέψει και πάλι πίσω στο σπίτι του.

Από την άλλη, ακόμη και οι παρουσιαστές μετά από αυτή την απόφαση δήλωσαν την στεναχώρια τους, όπως έγινε και με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη η οποία έχει βιώσει στο πετσί της τί εστί Big Brother.

Δείτε παρακάτω τις αντιδράσεις των παικτών του Big Brother

Αγνώριστη η Άννα - Μαρία Ψυχαράκη στην πρεμιέρα του Big brother 2

Το Big Brother ξεκίνησε και πάλι και όπως ήταν αναμενόμενο η πρώτη καλεσμένη στο πρώτο live δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από την περσινή νικήτρια, την Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Από την πρώτη στιγμή κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Η όμορφη Κρητικιά μπήκε στο πλατό κι εννοείται η εμφάνισή της ήταν υπέροχη καθώς η ίδια διαθέτει υπέροχη σιλουέτα ενώ κέρδισε απευθείας τις εντυπώσεις. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν δίστασε μάλιστα να την "πειράξει" σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Η ίδια αποκάλυψε κανονικότατα σε τι φάση είναι η προσωπική της ζωή και γιατί μετά τη νίκη της δεν την είδαμε κάπου τηλεοπτικά μιας και πολλά είχαν ακουστεί μετά την νίκη της.

Δείτε παρακάτω την εμφάνιση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη