Big Brother 2: Ξεσπά η Σαμάνθα Μίσοβιτς

«Εγώ το θεωρώ άδικο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Ξεσπά η Σαμάνθα Μίσοβιτς

Πριν καλά καλά μπουν με το δεξί οι 14 παίκτες στο σπίτι του Big Brother, φαίνεται πως ο μεγάλος αδελφός έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρο τις ανατροπές. Έτσι, Ο Ισίδωρος Δούνης και η Ευδοκία Τσαγκλή αναγκάστηκαν να μονομαχήσουν προκειμένου να βγει ένας από τους δυο και να παραμείνει στο παιχνίδι.

Η μονομαχία είχε να κάνει με ένα παζλ στο οποίο η Ευδοκία Τσαγκλή στάθηκε αρκετά τυχερή με αποτέλεσμα να βγει εκείνη η νικήτρια. Από την άλλη όμως αυτό το αποτέλεσμα δεν άρεσε ιδιαίτερα σε μια παίκτρια μέσα στο σπίτι κι όπως ήταν λογικό εξέφρασε την άποψή της.

Ο λόγος για την Σαμάνθα Μίσοβιτς η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Είναι άδικο» μιας και οι δυο παίκτες δεν μπορούν να συγκριθούν. Μάλιστα, αυτό σχολιάστηκε αρκετά και από τους υπόλοιπους.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Σαμάνθας Μίσοβιτς στην κάμερα του Big Brother

Big Brother 2: 18αρα και Σέρβα μπαίνει στο σπίτι - Το σκοτεινό παρελθόν της

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κακκαβά είπαν την πρώτη τους «Καλησπέρα» στην πρεμιέρα του Big Brother. όπως είναι αναμενόμενο από το πρώτο επεισόδιο κιόλας οι παίκτες πρέπει από την αρχή να παρουσιάσουν τον εαυτό τους και να πούνε δυο λόγια για τον εαυτό τους.

Μια παίκτρια που κέντρισε το ενδιαφέρον, είναι και η Σαμάνθα Μίσοβιτς η οποία αναφέρθηκε μέσα σε όλα ότι είναι 18 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Ο πατέρας της είναι Σέρβος και η μητέρα της, Ουκρανή. Από μικρή ασχολείται με το Tae Kwon Do σε επίπεδο πρωταθλητισμού, άθλημα που της έδωσε φοβερή πειθαρχία και αντοχή. Και τα δυο αυτά χαρακτηριστικά φάνηκαν πολύ χρήσιμα όταν, σε ηλικία 12 ετών, οι γονείς της την έστειλαν σε στρατιωτικό camp στη Σερβία! Εργάζεται ως μοντέλο και έχει κερδίσει τίτλους σε Κρητικά αλλά και Πελοποννησιακά καλλιστεία. Θέλει να κάνει καριέρα στον Στρατό ή την Αστυνομία.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της στην κάμερα του Big Brother