Συγκίνηση με την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για τον γιο της με τον Κώστα Μπακογιάννη

Το τρυφερό της μήνυμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκίνηση με την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για τον γιο της με τον Κώστα Μπακογιάννη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία πολύ τρυφερή φωτογραφία από τις διακοπές της, στην οποία φαίνεται ο γιος της, καρπός του έρωτά της με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Το αγαπημένο ζευγάρι απόλαυσε τις διακοπές του και πλέον είναι έτοιμο να επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Προκειμένου λοιπόν να πει «αντίο» στο καλοκαίρι η δημοσιογράφος, ανέβασε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία του μικρού της Δήμου, στην οποία φαίνεται πόσο πολύ έχει μεγαλώσει μέσα στον τελευταίο χρόνο.

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για τον γιο της με τον Κώστα Μπακογιάννη

«Κλείσαμε το παράθυρο στη θάλασσα, κλείσαμε στο κουτάκι με τα πολύτιμα εικόνες, μυρωδιές, τραγούδια και κοχύλια και κάπως έτσι κλείσαμε το καλοκαίρι μας. Περίεργο και ανήσυχο (και) φέτος, αλλά η θάλασσα και τα μάτια των παιδιών έχουν πάντα τον τρόπο τους… Καλό αποκαλόκαιρο να έχουμε!

ΥΓ: Αποκαλοκαιρο… Πάντα μου άρεσε αυτή η λέξη γιατί κρατάει με τόσο πείσμα μέσα της το καλοκαίρι...», έγραψε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στη λεζάντα της ανάρτησής της.

«Πριν μπω στο δελτίο παίρνω τηλέφωνο τον γιο μου»

Πριν από λίγο καιρό, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, η Σία Κοσιώνη βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ΣΚ Παρέα και μεταξύ άλλων μίλησε για την υπέροχο γιο που έχει κάνει με τον Κώστα Μπακογιάννη αλλά και για τη δική της μητέρα.

«Η δική μου η μαμά εξακολουθεί να μου φέρεται ως μαμά, ακόμα και τώρα που έγινα κι εγώ μαμά. Με συμβουλεύει διαρκώς αν έφαγα, αν σηκώθηκα νωρίς… Όλα αυτά… Αν έκανα στο παιδί το ένα, το άλλο. Και της λέω “ρε μαμά, μαμά είμαι! Μην μου λες τα ίδια πράγματα”. Πολλές φορές που έχω κάτι, πέφτει μέσα.

Είναι η πιο δύσκολη και πιο σοβαρή δουλειά που έχω κάνει στη ζωή μου, να πλάθεις έναν άνθρωπο… Έναν άνθρωπο, που αύριο μεθαύριο θα έχει έναν ρόλο και η προσωπικότητά του στην κοινωνία θα έχει βάρος, αυτό για εμένα αποτελεί μεγάλη ευθύνη. Ειδικά σε μία εποχή που βλέπουμε πολλά πράγματα να συμβαίνουν, νιώθω πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα και πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα αγοριού.

Έχω μια ιδιαιτερότητα, γιατί δουλεύω απόγευμα/βράδυ. Δεν απολαμβάνω τη στιγμή της καθημερινότητας να βάζω το παιδί για ύπνο, που είναι μια πολύ τρυφερή και γλυκιά στιγμή, αυτό το βασίλεμα. Νιώθω τύψεις όπως νιώθω για χιλιάδες πράγματα. Επομένως, λίγο πριν μπω στο δελτίο, ή στο γραφείο, ή στο μακιγιάζ, ή στις σκάλες, ή στο στούντιο, θέλω να του πω καληνύχτα. Το πιο απλό…», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη δημοσιογράφος.