Το πρώτο μήνυμα της Ναταλί Κάκκαβα μετά την πρεμιέρα του Big Brother 2

«Κολυμπάμε σε πολύ βαθιά νερά...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το πρώτο μήνυμα της Ναταλί Κάκκαβα μετά την πρεμιέρα του Big Brother 2

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση, η Ναταλί Κάκκαβα θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό για τις υπέροχες ευχές που έστειλε σε εκείνη και τον σύζυγό της, Γρηγόρη Γκουντάρα για την πρεμιέρα του Big Brother.

Η ίδια στο μήνυμά της, τόνισε πως πρόκειται για έναν δύσκολο δρόμο ωστόσο την ίδια στιγμή, δεν έκρυψε τη χαρά της για το νέο πρότζεκτ που έχει αναλάβει μαζί με τον αγαπημένο της.

Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα για την πρεμιέρα του Big Brother

«Και τώρα που έφυγε το άγχος της πρεμιέρας θέλω να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και την αγάπη που μας δείχνετε… Ναι δεν το έχουμε ξανακάνει.. Ναι είναι πράγματι ένα πολύ απαιτητικό project.. Ναι κολυμπάμε σε πολύ βαθιά νερά με ανέμους έως και 9 μποφόρ (για να θυμηθώ και τα παλιά).

Όμως σας υπόσχομαι τα εξής.. Ο χαρακτήρας μας δεν θα αλλοιωθεί.. Η αγάπη και ο σεβασμός προς εσάς είναι δύο αξίες αδιαπραγμάτευτες και το κυριότερο..Όσο έχουμε τη στήριξη σας δεν φοβόμαστε τίποτα.. Περιμένουμε τα σχόλια σας…», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της.

Το τηλέφωνο που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον Γρηγόρη Γκουντάρα πριν την πρεμιέρα

Το βράδυ της Κυριακής (29/8), ο Γρηγόρης Γκουντάρας μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο, Νάταλι Κάκκαβα, έκαναν πρεμιέρα για το Big Brother 2 και ο αγαπημένος παρουσιαστής, δέχθηκε ένα ιδιαίτερο τηλεφώνημα από τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Οι δυο τους είναι καλοί φίλοι από παλιά και μάλιστα στην περσινή σεζόν συνεργάστηκαν για κάποιους μήνες στο Ευτυχείτε.

Μπορεί λοιπόν ο Ανδρέας Μικρούτσικος να μην έχει μιλήσει κατά καιρούς με τα καλύτερα λόγια για το Big Brother και τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ, ωστόσο δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον φίλο του για τη νέα αυτή αρχή που κάνει στην καριέρα του.

«Γλυκέ μου αγαπημένε Ανδρέα, το τηλεφώνημά σου με συγκλόνισε… Σε αγαπώ, σε ευχαριστώ πολύ και σύντομα ξανά στις επάλξεις όπως μόνο εσύ ξέρεις», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Γρηγόρης Γκουντάρας Ανδρέας Μικρούτσικος