Εξελίξεις με το Ράδιο Αρβύλα και τον Αντώνη Κανάκη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με το Ράδιο Αρβύλα και τον Αντώνη Κανάκη

Η περσινή τηλεοπτική σεζόν ήταν άκρως επιτυχημένη για τον Αντώνη Κανάκη και την ομάδα του Ράδιο Αρβύλα, αφού η συνεργασία τους με το Open πέτυχε και με το παραπάνω, με τα νούμερα τηλεθέασης να είναι απλά εντυπωσιακά σε καθημερινή βάση.

Τα πράγματα φαίνεται πως αλλάζουν τώρα μιας και υπάρχουν κι άλλα κανάλια που διεκδικούν την επιτυχημένη συνταγή της σατυρικής εκπομπής.

Ποια κανάλια διεκδικούν τους Ράδιο Αρβύλα και τον Αντώνη Κανάκη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real, τα δύο κανάλια που κονταροχτυπιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού για τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του είναι ο ΑΝΤ1 και το Open, καθώς αμφότεροι οι σταθμοί έχουν φτάσει σε προχωρημένο επίπεδο συζητήσεων με τους «τρομερούς» Θεσσαλονικείς.

Μάλιστα, ο ΑΝΤ1 είχε σαφές προβάδισμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς έφτασε επανειλημμένα πολύ κοντά σε συμφωνία με τους «Ράδιο Αρβύλα» μέσα στις τελευταίες εβδομάδες, χωρίς, ωστόσο, το deal να επισφραγίζεται.

Το Open διατηρεί δεσμευμένο από το μπάτζετ της νέας σεζόν το κόστος της συμφωνίας με τον Αντ. Κανάκη, προχωρά στον προγραμματισμό του θεωρώντας δεδομένο ότι το «Ράδιο Αρβύλα» θα επιστρέψει στη δική του συχνότητα, και περιμένει απλώς το τελικό «ΟΚ».

Στην περίπτωση που όντως «κλειδώσει» στο Open, το «Ράδιο Αρβύλα» δεν θα είναι καθημερινό.

Ράδιο Αρβύλα Open

Οι απαιτήσεις του Αντώνη Κανάκη από το Open για να μην φύγει!

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως είναι οι συζητήσεις της ομάδας των Ράδιο Αρβύλα με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Και μπορεί τα σενάρια να ήθελαν τον Αντώνη Κανάκη να μετακομίζει σε άλλη τηλεοπτική στέγη φαίνεται πως η πρόταση που ήρθε από το Οpen, έκανε τον Θεσσαλονικιό παρουσιαστή να το ξανασκεφτεί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τη Δευτέρα που μας πέρασε ο Αντώνης Κανάκης είχε ένα ραντεβού με την διοίκηση του Open στη Θεσσαλονίκη, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ του έδωσαν γη και ύδωρ για να παραμείνει στο κανάλι.

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει στο δυναμικό του την ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα» και την εκπομπή τους, για να βρίσκονται στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού, πριν ή μετά το δελτίο ειδήσεων, που όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει η Πόπη Τσαπανίδου. Ο Αντώνης Κανάκης ανάμεσα σε αυτά που ζήτησε είναι η εκπομπή να... διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr