Big Brother: Δεν μπήκαν καλά - καλά στο σπίτι και είχαμε το πρώτο "καυτό" ατύχημα της Μίσοβιτς

Το στιγμιότυπο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Δεν μπήκαν καλά - καλά στο σπίτι και είχαμε το πρώτο

Πρεμιέρα έκανε χθες 29/8 ο δεύτερος κύκλος του Big Brother με τους 14 παίκτες να μπαίνουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Πριν ωστόσο, μπουν "με το δεξί" στο σπίτι, βρέθηκε στο πλατό με Γκουντάρα - Κάκκαβα για να πουν δυο λόγια για τους εαυτούς τους.

Μια από τις παίκτριες που απέσπασε πολλά σχόλια, ήταν η 18χρονη Σαμάνθα Μίσοβιτς -ουκρανικής και σερβικής καταγωγής- η οποία ασχολείται με το μόvτελινγκ και το Τάε κβον ντο.

Η νεαρή, φορούσε ένα μίνι φόρεμα που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της, ωστόσο, όταν βγαίνει με τόσο κοντό φόρεμα στην τηλεόραση πρέπει να να προσέχεις πως κάθεσαι και σηκώνεσαι από την καρέκλα, καθώς είναι σχεδόν σίγουρο πως θα γίνει ατύχημα! Όπως και έγινε....

Φωτογραφία με το ατύχημα της Μίσοβιτς στο Big Brother

Big Brother ατύχημα Μίσοβιτς

Να σημειώσουμε πως η Σαμάνθα την πρώτη κιόλας ημέρα στο σπίτι έγινε έξαλλη. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ισίδωρος Δούνης και η Ευδοκία Τσαγκλή αναγκάστηκαν να μονομαχήσουν προκειμένου να βγει ένας από τους δυο και να παραμείνει στο παιχνίδι.

Η μονομαχία είχε να κάνει με ένα παζλ στο οποίο η Ευδοκία Τσαγκλή στάθηκε αρκετά τυχερή με αποτέλεσμα να βγει εκείνη η νικήτρια. Η παίκτρια λοιπόν ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Είναι άδικο» μιας και οι δυο παίκτες δεν μπορούν να συγκριθούν. Μάλιστα, αυτό σχολιάστηκε αρκετά και από τους υπόλοιπους.

Λίγα λόγια για την Σαμάνθα

Είναι 18 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Ο πατέρας της είναι Σέρβος και η μητέρα της, Ουκρανή. Από μικρή ασχολείται με το Tae Kwon Do σε επίπεδο πρωταθλητισμού, άθλημα που της έδωσε φοβερή πειθαρχία και αντοχή. Και τα δυο αυτά χαρακτηριστικά φάνηκαν πολύ χρήσιμα όταν, σε ηλικία 12 ετών, οι γονείς της την έστειλαν σε στρατιωτικό camp στη Σερβία! Εργάζεται ως μοντέλο και έχει κερδίσει τίτλους σε Κρητικά αλλά και Πελοποννησιακά καλλιστεία. Θέλει να κάνει καριέρα στον Στρατό ή την Αστυνομία… αλλά όλα αυτά, μετά το Big Brother!