Η πρώτη αντίδραση της Δέσποινας Βανδή μπροστά στις κάμερες για τον χωρισμό της από τον Ντέμη

Αρκέστηκε να πει μόνο δυο λέξεις...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η πρώτη αντίδραση της Δέσποινας Βανδή μπροστά στις κάμερες για τον χωρισμό της από τον Ντέμη

Σαν "βόμβα" έσκασε πριν από περίπου η ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, πως προχώρησαν στη λύση του γάμου τους. Το ζευγάρι που μετρούσε 18 χρόνια κοινής πορείας, πήρε την απόφαση να χωρίσει οριστικά, υπογράφοντας διαζύγιο.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», έγραφε χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση τους.

Από εκείνη την ημέρα λοιπόν, έχουν βγει πολλά δημοσιεύματα σχετικά με τις ζωές τους μετά το χωρισμό. Στην τραγουδίστρια χρεώνουν σχέση με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό που πρωταγωνίστησε σε καθημερινή σειρά, ενώ για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, λένε πως ένα πρώην κορίτσι του GNTM του έχει κλέψει την καρδιά. Καμία ωστόσο από αυτές τις ειδήσεις δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Αυτή ήταν η αντίδραση της Βανδή στις κάμερες μετά τον χωρισμό

Η κάμερα της εκπομπής Love It, "τσάκωσε" την Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό την Κύπρο όπου εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο κάθε Σαββατοκύριακο.

«Καλή επιτυχία», είπε η Δέσποινα Βανδή κοιτώντας τους δημοσιογράφους και τις κάμερες, χωρίς να θέλει να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο, παρόλο που πήγε 1,5 ώρα νωρίτερα από την πτήση της και δεν βιαζόταν.

Εκατοντάδες οι αντιδράσεις κάτω από τη νέα ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

Χθες 29/8 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της που συγκέντρωσε εκατοντάδες αντιδράσεις από τους θαυμαστές της. Όλοι την αποθέωσαν γράφοντας πόσο κούκλα είναι.

Να σημειώσουμε πως τις τελευταίες ημέρες η τραγουδίστρια βρισκόταν στην Κύπρο με αφορμή τις εμφανίσεις της στο Notes Live, έχοντας στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Μετά από ένα διάλειμμα που έκαναν για να απολαύσουν λίγες καλοκαιρινές διακοπές, το μουσικό δίδυμο επέστρεψε και πάλι στην πίστα, με την ίδια να πετάει με ένα τραγούδι και την σπόντα της μετά τον χωρισμό από τον Ντέμη.