Open: Αυτή είναι η νέα σειρά η οποία θα φέρει τα πάνω - κάτω

Έχει σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία και στο Netflix

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Open: Αυτή είναι η νέα σειρά η οποία θα φέρει τα πάνω - κάτω

Το OPEN φαίνεται πως έχει κάνει μια από τις καλύτερες επιλογές για την φετινή τηλεοπτική σεζόν καθώς στους τηλεοπτικούς μας δέκτες πρόκειται να έρθει για πρώτη φορά μια από τις πιο καθηλωτικές σειρές.

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά «Narcos» θα ξεκινήσει από την Δεύτερα 6 Σεπτεμβρίου ενώ θα προβάλλεται καθημερινά από τις 23:00 στο OPEN, με διπλό επεισόδιο. Μάλιστα, το κανάλι εξασφάλισε και τους τρεις κύκλους της τηλεοπτικής υπερπαραγωγής κινηματογραφικών διαστάσεων.

Narcos - Σειρά

Η υπόθεση της σειράς «Narcos»

  • To Narcos είναι μία αστυνομική διαδικτυακή σειρά, που δημιουργήθηκε και παράγεται από τους Κρις Μπρανκάτο, Κάρλο Μπέρναρντ και Ντουγκ Μίρο. Η πρώτη σεζόν ξεκίνησε στις 28 Αυγούστου του 2015, από το Netflix και είχε 10 επεισόδια. Η πρώτη σεζόν γυρίστηκε και διαδραματίστηκε στην Κολομβία και ως κεντρικό ήρωα είχε τον περίφημο έμπορο ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ, ο οποίος έγινε δισεκατομμυριούχος από τη παραγωγή και τη διακίνηση κοκαΐνης.
  • Η πρώτη σεζόν της σειράς κάλυψε 15 περίπου χρόνια από τη ζωή του Escobar, από τα πρώτα του βήματα στην παρανομία μέχρι την στέψη του ως ο μεγαλύτερος βαρώνος της κοκαΐνης που έχει δει ποτέ ο κόσμος. Η απόφαση αυτή των παραγωγών να δουλέψουν με τόσο μεγάλη ψαλίδα ήταν και η κυριότερη αιτία που η σειρά πήγαινε με τρόπο σχεδόν κλινικό από τη μία στιγμή στην άλλη, χωρίς να προλαβαίνει να εμβαθύνει σχεδόν σε καμία από αυτές πέραν του σοκ που σου προκαλούσαν.
  • Ο 2ος κύκλος έχει διάρκεια ενός έτους μονάχα κι έτσι οι χαρακτήρες, ειδικά αυτοί του Escobar και του Peña, καταφέρνουν να αναπνεύσουν εντός του σεναρίου. Ο Javier Peña και ο Pedro Pascal που τον υποδύεται ήταν ο ριγμένος της 1ης σεζόν, μιας που τον ρόλο-κιάλι μέσα στον βίο και τα έργα του Escobar είχε αναλάβει ο έτερος Αμερικανός πράκτορα του DEA, Steve Murphy.
  • Ο Murphy εξακολουθεί και φέτος να μας παρέχει την κυνική του αφήγηση των γεγονότων σε μία ‘Goodfellas’ αναφορά, αλλά οι αποφάσεις που παίρνει ο Peña για να ενορχηστρωθεί επιτέλους με επιτυχία η σύλληψη του Escobar, του δίνουν περισσότερο screentime, κινδύνους που πρέπει να αντιμετωπίσει και διλήμματα που του προσφέρουν ευρύτερες διαστάσεις.