Χλιδάτες διακοπές για τον Γιάννη Λάτσιο και τις κόρες του, Βαλέρια και Λάουρα

Ασύλληπτη η θέα από το ξενοδοχείο που μένουν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χλιδάτες διακοπές για τον Γιάννη Λάτσιο και τις κόρες του, Βαλέρια και Λάουρα

Τις καλοκαιρινές του διακοπές συνεχίζει να απολαμβάνει ο Γιάννης Λάτσιος και όχι μόνος. Παρέα φυσικά έχει τις δύο κόρες του, Βαλέρια και Λάουρα.

Ο ίδιος, μιας και είναι αρκετά ενεργός στα social media, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικά στιγμιότυπα από τις οικογενειακές αυτές στιγμές.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η φανταστική θέα που απολαμβάνουν από το ξενοδοχείο στο οποίο μένουν, κάνοντας μάλιστα και tag τις δύο μικρές του κόρες, μιας και διαθέτουν τους δικούς τους προσωπικούς λογαριασμούς στο instagram.

Η φωτογραφία του Γιάννη Λάτσιου από τις διακοπές του

Χλιδάτες διακοπές για τον Γιάννη Λάτσιο και τις κόρες του, Βαλέρια και Λάουρα

Η φωτογραφία με την κόρη του Λάουρα, μετά από πολύ καιρό

Ο Γιάννης Λάτσιος σπάνια κάνει αναρτήσεις με τις 2 κόρες του, ενώ πιο συχνές είναι με τον γιο του, Άγγελο με τον οποίο περνούν περισσότερο χρόνο μαζί, ειδικά τώρα που μεγάλωσε. Ωστόσο, είδαμε μια σπάνια φωτογραφία με την Λάουρα.

Ο ίδιος θέλει να προστατεύσει τις δυο κόρες του, αφού είναι ακόμη μικρές ηλικιακά για αυτό και προτιμά να μην ανεβάζει φωτογραφίες τους.

Ωστόσο, ο Άγγελος Λάτσιος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανάρτησε φωτογραφία του πατέρα του μαζί με την αδερφή του και η φωτογραφία είναι πολύ τρυφερή.

Να σημειώσουμε πως, το 2019 ήταν η τελευταία φορά που ο Γιάννης Λάτσιος δημοσίευσε φωτογραφία με τις δυο κόρες του, Λάουρα και Βαλέρια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Γιάννης Λάτσιος Λάουρα

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Λάτσιο και τη ζωή του

Γεννήθηκε στη Λάρισα στις 22 Μαρτίου του 1957. Αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Solvay Business School των Βρυξελλών, όπου και έζησε και εργάστηκε επί 10 χρόνια.

Η επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε το 1979 από τον κινηματογράφο ως διευθυντής παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών και στη συνέχεια ως executive producer σε διάφορες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές σε Ελλάδα & εξωτερικό.

Από το 1994 μέχρι σήμερα έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος στους τρεις μεγαλύτερους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς (ANT1, Mega & Alpha) και είναι ο ιθύνων νους πρωτοποριακών προγραμμάτων που σημείωσαν και συνεχίζουν να σημειώνουν μεγάλη επιτυχία.

Στην τηλεόραση τον είδαμε ως μέλος της κριτικής επιτροπής του «Dancing with the stars»

Υπήρξε παντρεμένος με την Ελένη Μενεγάκη με την οποία απέκτησαν έναν γιο και δύο κόρες.