Πρεμιέρα για την Πόπη Τσαπανίδου στο Open

Επέστρεψε στα δελτία ειδήσεων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρεμιέρα για την Πόπη Τσαπανίδου στο Open

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα της Δευτέρας η Πόπη Τσαπανίδου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του OPEN. Μετά από αρκετά χρόνια αποχής από τον τηλεοπτικό χώρο, η ίδια αποφάσισε να επιστρέψει.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια επέλεξε για την πρώτη της αυτή εμφάνιση να φορέσει ένας ασπρόμαυρο κοστούμι, ούσα αρκετά ανανεωμένη.

Η ίδια είπε την πρώτη καλησπέρα στο τηλεοπτικό κοινό και ξεκίνησε την παρουσίαση της επικαιρότητας.

Η έναρξη του δελτίου ειδήσεων του Open με την Πόπη Τσαπανίδου

Ποια παίρνει τη θέση της Πόπης Τσαπανίδου στον ΑΝΤ1

Η Πόπη Τσαπανίδου αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 μιας και θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open, και ο σταθμός έχει ήδη βρει τη δημοσιογράφο που θα πάρει τη θέση στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει μακροχρόνια εμπειρία στην τηλεόραση και στα δελτία ειδήσεων, ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί ξανά με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο λόγος για την Κάτια Μακρή, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, θα κάνει τον σχολιασμό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Η Κάτια Μακρή είχε συνεργαστεί με τον Νίκο Χατζηνικολάου πριν από κάποια χρόνια, στο δελτίο ειδήσεων του Star ενώ όλα δείχνουν πως η συμφωνία με τον ΑΝΤ1 έχει ήδη κλείσει.

Κάτια Μακρή ΑΝΤ1

Η ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου για τον εγγονό της

«Ο μικρoκοσμός μου είναι γεμάτος ευτυχία, χαρά και γέλια. Όλα είναι εύκολα, όμορφα και αγαπησιάρικα. Ακόμα και ο ύπνος μου έγινε καλύτερος. Βαρύς, με πολύχρωμα όνειρα. Και κάθε μέρα στο ξύπνημα, το όποιο άγχος για τη διαχείριση της ημέρας, είναι παρελθόν.

Ξυπνάω χαρούμενη γιατί ξέρω ότι υπάρχει ο Ettore, θα τον δώ, θα τον αγκαλιάσω και θα τον γαργαλήσω μέχρι να γελάσει να χαρώ και να μου ξαναπεί η μαμά του «αντανακλαστικό είναι. Δεν γελάει ακόμα» Και όταν επιστρέψω, ξέρω θα σπάσει η καρδιά μου που δεν θα μαι δίπλα του.

Αλλά θα εξακολουθεί να ναι φωτεινή η ζωή μου, γιατί απλά υπάρχει αυτό το μωρό στην οικογένεια. Και σας ευχαριστώ όλους μα όλους για την ζεστασιά των μηνυμάτων σας. Εύχομαι στον καθένα σας ξεχωριστά, να ζήσετε κάποια στιγμή στο κοντινό ή μακρινό μέλλον, αυτή την ευτυχία Σας αγαπώ όλους πολύ.

(Είμαι σε φάση αγαπώ όλο τον κόσμο, μιλώ σε αγνώστους και ρωτώ όποιον τον κοιτάει "μα δεν είναι το πιο όμορφο μωρό του κόσμου;" Και μαντέψτε ποια είναι η σωστή απαντηση)», έγραψε χαρακτηριστικά.