Χαρές στην οικογένεια της Μαρίας Λεκάκη

Η τρυφερή ανάρτηση της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρές στην οικογένεια της Μαρίας Λεκάκη

Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής της βιώνει σήμερα η Μαρία Λεκάκη μιας και η κόρη της, έκλεισε τα 16 της χρόνια και η αγαπημένη ηθοποιός, θέλησε να της ευχηθεί με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαρία Λεκάκη έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουμε ακούσει πολλά για την οικογένειά της.

Η ίδια ωστόσο έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της, Ζωή, την οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Λεωνίδα Πανωνίδη. Η ηθοποιός αρκετές φορές έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιο στιγμιότυπο με την έφηβη κόρη της.

Αυτή τη φορά, προκειμένου να της ευχηθεί για τα 16α γενέθλιά της, ανέβασε μία φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια και τη συνόδευσε με το γνωστό τραγούδι, Supergirl. Θυμίζουμε πως σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε και πάλι την Μαρία Λεκάκη στην τηλεόραση μιας και θα πρωταγωνιστήσει στην νέα σειρά του Mega, Συμπέθεροι από τα Τίρανα.

Η ανάρτηση της Μαρίας Λεκάκη

Αγνώριστη η Μαρία Λεκάκη πριν από 26 χρόνια - Με διαφορετικό μαλλί και look

Μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς είναι σίγουρα η Μαρία Λεκάκη, η οποία έγινε κυρίως γνωστή μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 "Κωνσταντίνου και Ελένης" ως "Πέγκυ Καρρά".

Ωστόσο, έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες πολύ γνωστές κωμικές σειρές, όπως το Ταμάμ και η Ντάντα, που σίγουρα οι περισσότεροι τις έχουμε δει.

Η Μαρία Λεκάκη όμως έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση λίγα χρόνια πριν την σειρά του Χάρη Ρώμα, όμως λίγοι την θυμόμαστε. Συγκεκριμένα, από το 1994 μέχρι το 1998, πριν ακόμη γίνει γνωστή ηθοποιός, παρουσίαζε το πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Η ηθοποιός τότε ήταν μελαχρινή και αρκετά νεαρή, μιας και ήταν 24-28 ετών ενώ πριν λίγο καιρό την είδαμε να εμφανίζεται μαζί με τον τηλεοπτικό Μάνθο Φουστάνο.