Ασύλληπτο! Έτσι είναι σήμερα ο Φίλιππος από τη σειρά "Θα βρεις το δάσκαλο σου" - Παραμένει κούκλος

Εσείς τι λέτε; Αυτές είναι οι πολύ πρόσφατες φωτογραφίες του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ασύλληπτο! Έτσι είναι σήμερα ο Φίλιππος από τη σειρά

Η τηλεοπτική σειρά "Θα βρεις τον δάσκαλό σου", προβλήθηκε με επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του ANT1, για δύο συνεχόμενες σεζόν από το 2005 μέχρι το 2007. Ένας από τους κεντρικούς ρόλους της σειράς ειδικά στη πρώτη σεζόν ήταν ο Φίλιππος, ο σύντροφος της Μαρίζας.

Τον ρόλο είχε υποδυθεί ο νεαρός τότε, Τόμμυ Σκλάβος, ο οποίος είχε τραβήξει πολλά σχόλια ειδικά από τις γυναίκες, αφού ήταν είναι κούκλος. Μετά την πετυχημένη παρουσία του στο σήριαλ, πρωταγωνίστησε και σε άλλες σειρές, όπως ο «Πόλεμος των Αστρων», «Σούπερ Μπαμπάς», «Οι Ατρόμητοι», η «Πολυκατοικία», αλλά και στις ταινίες «Λούφα και Απαλλαγή» και «Μόλις Χώρισα».

Ωστόσο, το 2017, ο Ελληνοκαναδός αποφάσισε να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη για να δοκιμάσει την τύχη του ως ηθοποιός και εκεί. Μάλιστα, τα κατάφερε καθώς συμμετείχε σε διάφορες ταινίες όπως το «Intruders», το «Glass Jaw» και το επερχόμενο «The Outpost».

Έτσι είναι σήμερα ο Φίλιππος της σειράς Θα βρεις το δάσκαλο σου

Μέχρι και σήμερα λοιπόν, ο Σκλάβος συνεχίζει το όνειρο του στην υποκριτική, ενώ είναι και ιδιαίτερα ενεργός στα social media. Μπορεί το προφίλ του στο Instagram να το έχει κλειστό, ωστόσο είδαμε φωτογραφίες του στο Facebook. Ολόιδιος είναι και ο Φώτης από τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί».

Τόμμυ Σκλάβος σήμερα

Έτσι είναι σήμερα ο Φίλιππος από τη σειρά 'Θα βρεις το δάσκαλο σου'

Η υπόθεση της σειράς

Ο Θάνος είναι καθηγητής, για την ακρίβεια χημικός. Η Μαρίζα είναι μαθήτρια στο ιδιωτικό σχολείο που προσλαμβάνεται. Η πρώτη τους γνωριμία επεισοδιακή και καταστροφική. Σε μια παραλία, από μια παρεξήγηση, το κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο κατηγορεί το νεαρό καθηγητή για κλέφτη και στήνουν καβγά τρικούβερτο. Την επόμενη ημέρα, στην αρχή της σχολικής χρονιάς, όταν συναντιούνται στην αίθουσα διδασκαλίας του σχολείου, όπου φοιτά η Μαρίζα, είναι φανερό ποιος θα έχει το πάνω χέρι! Ο πόλεμος μεταξύ τους ξεσπάει υπόγειος και ανελέητος.

Ο Θάνος αποφασίζει να τιμωρήσει την αυθάδη μαθήτρια και να της διδάξει μερικά μαθήματα συμπεριφοράς. Εκείνη ξεκινάει τις δολοπλοκίες εναντίον του, προσπαθώντας να μείνει ανεπηρέαστη από την γοητεία του καινούργιου καθηγητή, κάτι που είναι αδύνατον για τον υπόλοιπο θηλυκό πληθυσμό της τάξης. Ο Θάνος προκαλεί... χτυποκάρδια στα θρανία, αλλά το μόνο που τον νοιάζει είναι να... ημερώσει τη νεαρή και γοητευτική στρίγγλα μαθήτρια του. Η μεταξύ τους αψιμαχία μεταφέρεται και στην αίθουσα του κολεγίου. Συμμέτοχοι σ' αυτό το παιχνίδι χωρίς να το γνωρίζουν, φίλοι, συμμαθητές, δάσκαλοι και οικογένειες. Στη γωνία όμως, παραμονεύει ο έρωτας.

Τα εμπόδια πολλά: ο κοινωνικός περίγυρος, οι απαιτήσεις του σχολείου, η σχέση "μαθήτριας-δασκάλου", και πάνω απ όλα η μέχρι τώρα σύντροφος του Θάνου, η Μάγδα. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν η Μάγδα για να τους εκδικηθεί "ρίχνεται" στον Ανέστη, τον γοητευτικό πατέρα της Μαρίζας και φτάνει να ελέγχει τις ζωές όλων.