Ελεονώρα Μελέτη: Η τρίχρονη κορούλα της την βάφει λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της

Ό,τι πιο γλυκό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Η τρίχρονη κορούλα της την βάφει λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της

Η Ελεονώρα Μελέτη πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε πολύ λίγες ημέρες αναμένεται να την δούμε μέσα από την συχνότητα του MEGA όπου θα μας καλημερίσει μαζί με τους συναδέλφους της στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια είναι σίγουρο πως πέρα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις προσπαθεί όσο μπορεί να περνά χρόνο με την αγαπημένη της κορούλα αλλά και τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη.

Έτσι, σήμερα το πρωί 31/8 η ίδια δημοσίευσε μια άκρως τρυφερή στιγμή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό όπου η τρίχρονη κορούλα της την έβαφε με τα καλλυντικά της. Εκείνη την στιγμή έτυχε να ήταν δίπλα της και ο αγαπημένος της.

Έτσι, μετά από το τέλος του μακιγιάζ έφτασε η ώρα για το χτένισμα. Εκεί, μπαμπάς και κόρη είχαν μια μικρή διαφωνία, αφού προσπάθησε να τη βοηθήσει όμως η Αλεξάνδρα δεν δέχτηκε καμία παρέμβαση στη δουλειά της.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

Με έδιωξαν έγκυο!"

Με τα όσα έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες ημέρες με τον Γιώργο Τσαλίκη και τον ΣΚΑΙ για το Big Brother, η Ελεονώρα Μελέτη τοποθετήθηκε από την ραδιοφωνική της εκπομπή, αφού στο παρελθόν και το δικό της επαγγελματικό διαζύγιο με τον σταθμό, δεν ήταν βελούδινο.

Η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε:

«Έχω πάθει στο παρελθόν ακριβώς το ίδιο, που έχει πάθει. Πριν από περίπου 4 χρόνια εκτέθηκα με τον ίδιο τρόπο κι εγώ δημοσίως από τον ΣΚΑΙ, όπου κι εγώ είχα κάνει τις συμφωνίες μου και τις είχα ανακοινώσει με άδεια του σταθμού κι είχαμε κλείσει ομάδα και ξαφνικά βρέθηκα κρεμάμενη. Άλλαξε την άποψή του ο σταθμός επειδή άλλαξε διοίκηση.

Σαφώς και θα τους πήγαινα δικαστικά γιατί την ώρα που υπέγραφα με τον ΣΚΑΙ, με ζητούσαν τρία κανάλια και με άφησε εκτός την σεζόν. Δούλεψα για λίγους μήνες κι όχι μόνο αυτό αλλά είχε πει ότι έκανα οικειοθελή αποχώρηση στην επιθεώρηση εργασίας ενώ εγώ δεν μπόρεσα να εμφανιστώ στην δουλειά μου. Ήταν ψέματα, ήμουν έγκυος κι αυτό ήταν παράνομο γιατί δεν μπορείς να διώξεις μια έγκυο από την δουλειά. Τους πήγα στα δικαστήρια. Η συμφωνία ήταν να κάνω για λίγο το Survivor Πανόραμια και μετά καθημερινή εκπομπή 3-5 το απόγευμα.

«Τότε είχαν βγει οι συνάδελφοι στα πρωινάδικα κι έλεγαν δεν είναι σωστό να πηγαίνεις τα κανάλια στα δικαστήρια κι η αγορά είναι μικρή. Ναι αλλά με αφήνουν άνεργη και με εξασφαλισμένο συμβόλαιο. Γιατί να μην διεκδικήσω το δίκιο μου; Όπου δικαιώθηκα κι αποζημιώθηκα κι όλα καλά. Στην προσπάθεια του εξωδικαστικού συμβιβασμού υπήρξε πρόταση να συνεργαστούμε και να το λύσουμε έτσι αλλά δεν πας μετά από αυτό το ξεφτιλίκι και την αναξιοπρεπή συμπεριφορά που υφίστασαι. Τώρα στον Γιώργο Τσαλίκη του λένε μπράβο οι συνάδελφοι, που πηγαίνει στα δικαστήρια. Ναι αλλά να αποφασίσουμε το πως πρέπει να κινηθούμε σε μια τέτοια περίπτωση. Μιλήσαμε με τον Γιώργο γιατί είναι κοινός παρονομαστής» σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη.