Επέστρεψε και πάλι στην Αθήνα η Βάσω Λασκαράκη - Βίντεο από το σαλόνι της

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επέστρεψε και πάλι στην Αθήνα η Βάσω Λασκαράκη -  Βίντεο από το σαλόνι της

Η Βάσω Λασκαράκη μαζί με την κόρη της αλλά και τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο έχουν περάσει αναμφίβολα τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές καθώς πέρασαν αρκετά όμορφα στις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Όλα όμως έχουν ένα τέλος μιας και η γνωστή ηθοποιός επέστρεψε στην Αθήνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς «Σε ξένα χέρια» όπου θα προβάλλεται στην ΕΡΤ, μετά από έναν χρόνο όπου αποφάσισε να κάνει ένα pause από την τηλεόραση και να μείνει εκτός για λίγο.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές της στιγμές. Έτσι, η ίδια δεν δίστασε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους ότι επέστρεψε αν και ένα μέλος της οικογένειας δυσκολεύεται ακόμη να προσαρμοστεί.

Η Βάσω Λασκαράκη έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της στο Instagram: «Η επιστροφή είναι για όλους δύσκολη, ακόμη και για τον Όλαφ».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη

Για αυτόν τον λόγο επέστρεψε η Βάσω Λασκαράκη στην Αθήνα

Την προσεχή τηλεοπτική σεζόν η ΕΡΤ ετοιμάζει μια άκρως ενδιαφέρουσα σειρά κι όπως όλα δείχνουν στο νέο τρέιλερ της καθημερινής σειράς ο Γιάννης Μπέζος θα είναι ένας από τους πολλούς ηθοποιούς όπου πρόκειται να πρωταγωνιστήσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος έχει μιλήσει παλιότερα για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, θα ξυπνήσει μνήμες καθώς αυτή τη φορά θα τον δούμε σε έναν "κόντρα" ρόλο μιας και θα μας θυμίσει τις δραματικές του δυνατότητες, πέρα από τις κωμική του πλευρά.

Έτσι, τις τελευταίες ώρες στον αέρα κυκλοφορεί το πρώτο τρέιλερ για το νέο σίριαλ που υπογράφει σκηνοθετικά ο Στέφανος Μπλάτσος. Στο πλευρό του ο Γιάννης Μπέζος θα έχει τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, τη Ρένια Λουιζίδου και την Βάσω Λασκαράκη. «Σε ξένα χέρια» έρχεται τον Σεπτέμβριο στο Νέο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της σειράς σε «Σε ξένα χέρια»

  • Η ΕΡΤ κάνει στροφή στη μυθοπλασία! Μία νέα σειρά ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, η οποία θα προβάλλεται καθημερινά, με ένα πολύ δυνατό καστ. Η σειρά “Σε Ξένα Χέρια” ξεκινάει τα γυρίσματα σύντομα, με μία υπόθεση που θα συναρπάσει. Θα συνδυάζει συγκίνηση και γέλιο μαζί, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές.
  • Όταν μια γυναίκα χάνει το παιδί της, μάλλον της το κλέβουν, μωρό παιδί, το οποίο βρίσκεται μέσα σε ένα αμάξι του γιου ενός τύπου ο οποίος θέλει να παντρέψει εξ άπαντος τον εν λόγω γιο με την κόρη κάποιου για να μπορέσει να σωθεί από την οικονομική καταστροφή, αλλά ο γιος δεν θέλει και έτσι με το που βρίσκεται το μωρό στο αυτοκίνητό του δηλώνει ότι έχει παράνομο παιδί άρα δεν μπορεί να παντρευτεί. Για να μεγαλώσει το παιδί προσλαμβάνει μια νταντά μετά από καιρό αλλά η μαμά, αλλά η νταντά, από σύμπτωση είναι η πραγματική μαμά του μωρού που έχει χαθεί και έχει ο ίδιος και βέβαια εκτός από μαμά του χαμένου παιδιού και νταντά είναι και κόρη μιας άλλης μαμάς…