Οριστικό: Τότε κάνει πρεμιέρα το GNTM 4 - Τα πρώτα πλάνα από τις οντισιόν

Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οριστικό: Τότε κάνει πρεμιέρα το GNTM 4 - Τα πρώτα πλάνα από τις οντισιόν

Το GNTM 4 επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό και μόλις πριν από λίγη ώρα κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer για το ριάλιτι μοντέλων και μαζί του και η ημερομηνία της πρεμιέρας.

Συγκεκριμένα, το GNTM 4 θα ξεκινήσει στο Star την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στη θέση της Βίκυς Καγιά.

Στο trailer που κυκλοφόρησε, βλέπουμε τα πρώτα πλάνα από τις οντισιόν, στις οποίες μάλιστα εμφανίζονται και μερικοί από τους παλιούς παίκτες του ριάλιτι. Ο Γιώργος Καράβας δηλώνει συγκλονισμένος μάλιστα με κάποιο από τα μοντέλα.

To trailer του GNTM 4

«Το GNTM δεν χρειάζεται κλώνο, χρειάζεται έναν άνθρωπο ξεχωριστό»

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόσωπο που πρόκειται να την αντικαταστήσει στο GNTM, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Η γνωστή παρουσιάστρια θα βρίσκεται για πρώτη φορά απούσα από το επιτυχημένο ριάλιτι μόδας, ενώ ένα νέο πρόσωπο πρόκειται να δούμε στον ρόλο από την ερχόμενη σεζόν.

«Η Ισμήνη είναι ένα κορίτσι που δουλεύει πάρα πολύ, από 15 χρονών, την γνωρίζω πολλά χρόνια εγώ και όσοι ασχολούνται με τη μόδα. Είναι ένα πολύ δυναμικό κορίτσι. Τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική και έχει έναν πολύ δυνατό χαρακτήρα και ιδιαίτερη προσωπικότητα. Πιστεύω θα είναι μια χαρά.

Φέτος δεν έκανα προτάσεις εγώ για άτομα. Φέτος αναμοχλεύσανε τις πληροφορίες τους, εγώ δεν ανακατεύτηκα.Το όνομα της Ισμήνης είχε ξαναπέσει στο τραπέζι, στην πολύ αρχή, πριν από την Ηλιάνα. Θα τα κάνει όλα μόνη της και ξέρει πως ό,τι χρειαστεί θα είμαι εδώ.

Είναι λάθος να λέμε αντικαταστάτρια. Δεν υπάρχει αντικατάσταση, ο καθένας είναι μοναδικός. Το GNTM δεν χρειάζεται κλώνο, χρειάζεται έναν άνθρωπο ξεχωριστό, διαφορετικό που να κάνει κάτι άλλο, να δώσει κάτι άλλο.

Τα ονόματα που ακούστηκαν ισχύουν και κάποιες πήγαν και στα δοκιμαστικά.Δεν ξέρω αν θα πάω ως guest, υπάρχει μια τέτοια σκέψη, αλλά τώρα που ξεκίνησε το GNTM στάσου να κάνουμε τα δικά μας σιγά σιγά, να δούμε ποια θα είναι η κριτική επιτροπή, ποιοι θα χορέψουν, τι θα χορέψω, τι θα κάνω. Αν δεν πάρει μπρος το GNTM, εμείς δεν έχουμε μέλλον.».

TAGS