Ήλιος: Αυτοί θα είναι οι νέοι ρόλοι στον δεύτερο κύκλο της σειράς

Έρχεται πιο ανατρεπτικό από ποτέ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ήλιος: Αυτοί θα είναι οι νέοι ρόλοι στον δεύτερο κύκλο της σειράς

Η σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος» αναμένεται να είναι πιο ανατρεπτική από ποτέ καθώς στον δεύτερο κύκλο οι ρόλοι που θα μπουν πρόκειται να φέρουν τα πάνω κάτω. Η έκρηξη στο πάρτι του Δημήτρη και της Αλίκης ανοίγει νέες πληγές για όλους.

Οι απώλειες προκαλούν πόνο, θυμό αλλά και πολλά ερωτηματικά. Πράξεις και επιλογές του χθες καθορίζουν το τώρα. Όλοι οι ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με μοιραία λάθη και επιλογές του παρελθόντος τους. Τι θα γίνει όμως στον δεύτερο κύκλο;

Οι νέοι χαρακτήρες της σειράς του ΑΝΤ1

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΛΒΗΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΘΩΝΑΙΟΣ)

Μαθωναίος -  Ήλιος

Ο Στέφανος είναι ένας νέος και γοητευτικός ιδιωτικός ερευνητής, τον οποίο προσλαμβάνει η Αλεξάνδρα για να διαλευκάνει την υπόθεση του Φίλιππου. Η σχέση του με την Αλεξάνδρα είναι περίεργη, καθώς εκείνη πότε του δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη και πότε απαξίωση. Ο ίδιος είναι πολύ ικανός στη δουλειά του και φέρνει γρήγορα αποτελέσματα… Ο Δημήτρης τον αντιμετωπίζει αρχικά σαν πρόβλημα, αλλά ο Στέφανος φροντίζει να αποδείξει ότι δεν είναι... Συνδέεται με την Αθηνά και τη φροντίζει σαν φίλος, καταπιέζοντας τα ερωτικά του αισθήματα γι’ αυτήν. Δείχνει άνθρωπος που μπορεί να κρατήσει μυστικά και ίσως κρύβει περισσότερα απ’ όσα νομίζουμε.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΑΥΡΟΥ (ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΦΡΥΔΑ)

Αντιγόνη - Ήλιος

Η Ελπίδα ήταν μαζί με το Δημήτρη στη Σχολή της Αστυνομίας και είχαν μια σύντομη ερωτική ιστορία. Από τότε οι δρόμοι τους χώρισαν... Εκείνη έχει γίνει μια ικανή και επιτυχημένη εγκληματολόγος στην Αθήνα. Είναι μια δυναμική και φιλόδοξη αστυνομικός καριέρας, που έρχεται στην Καβάλα για να βοηθήσει στη διαλεύκανση της διπλής στυγερής δολοφονίας που έχει συγκλονίσει την πόλη. Η Ελπίδα θα κάνει τα πάντα για να διαλευκάνει το έγκλημα – πολλές φορές σε κόντρα με τον Δημήτρη. Είναι τα κίνητρά της καθαρά ή υπάρχει και άλλος λόγος για την άφιξή της στην πόλη;

ΙΑΣΩΝΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ (ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ)

Ένα αγόρι που κατηγορείται για τη στυγερή δολοφονία των γονιών του. Ένα παιδί έξυπνο, όμορφο, γύρω στα 20, που έχει περάσει περίεργα παιδικά χρόνια με ανέσεις, αλλά χωρίς αγάπη... Καταφέρνει να διαφύγει τη σύλληψη, αλλά πίσω από τον φόβο και την ανασφάλεια κρύβεται ένας ευαίσθητος και δυναμικός χαρακτήρας... Τα μεγάλα οικογενειακά μυστικά που βγαίνουν στο φως θα αποκαλύψουν σκοτεινές αλήθειες για τη ζωή του… Κάποια στιγμή, με αφορμή ένα ατύχημα, θα γνωρίσει την Εύα και η ζωή και των δύο θα πάρει άλλη τροπή.

Ήλιος: Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ - Οι πρώτες τραγικές σκηνές του νέου κύκλου

Υστερα από το συγκλονιστικό φινάλε της πρώτης σεζόν, η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος, μπήκε και πάλι για γυρίσματα και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Η έκρηξη στο πάρτι του Δημήτρη και της Αλίκης ανοίγει νέες πληγές για όλους. Οι απώλειες προκαλούν πόνο, θυμό αλλά και πολλά ερωτηματικά. Πράξεις και επιλογές του χθες καθορίζουν το τώρα. Ενα παλιό μυστικό αποκαλύπτεται και κινδυνεύει να καταστρέψει τη ζωή της Αλίκης. Η Λήδα έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν του Νικήτα που ζητά εκδίκηση. Μια στυγνή δολοφονία θα φέρει αντιμέτωπο τον Δημήτρη με μια γυναίκα από τα παλιά. Ολοι οι ήρωες έρχονται κατά πρόσωπο με μοιραία λάθη και επιλογές του παρελθόντος τους.

Τίποτα δεν μπορεί να τους προστατέψει πια. Τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 έχουν ήδη ξεκινήσει προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα του Σεπτεμβρίου. Το TV24 βρέθηκε στο πρώτο «Πάμε!» της σκηνοθέτιδος Βίκυς Μανώλη, με τους πρωταγωνιστές να δίνουν πνοή στο σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου.

Οι καθηλωτικές σκηνές της νέας σεζόν του Ήλιου

Ήλιος αποκλειστικό

Ήλιος αντ1

Ήλιος νέα σεζόν

Ήλιος γυρίσματα

Ήλιος νεκρός ο

Ήλιος αντ1 γυρίσματα spoil