Επιμένει στην αθωότητά του ο γνωστός ποδοσφαιριστής - «Όλα γίνονται για τα λεφτά»

Αρνείται ότι βίασε την 17χρονη κοπέλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επιμένει στην αθωότητά του ο γνωστός ποδοσφαιριστής - «Όλα γίνονται για τα λεφτά»

Επιμένει όπως φαίνεται στην αθωότητά του ο γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο οποίος κατηγορείται για ομαδικό βιασμό. Ο ίδιος πήρε από τον ανακριτή προθεσμία για να απολογηθεί στη μία το μεσημέρι της Πέμπτης (2/9).

Ο Πορτογάλος άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος κινδυνεύει με βαριά ποινή σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι ευσταθεί η κατηγορία του βιασμού της 17χρονης κοπέλας που προέβη σε καταγγελία, αποχωρώντας από το γραφείο του ανακριτή, φώναξε προς τους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες: «Είμαι αθώος. Θα το δείτε όλοι. Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής δεν θα γινόταν τίποτα. Όλα γίνονται για τα λεφτά, όταν θα βγω αθώος να είστε ξανά εδώ»...

Στο μεταξύ, ο 40χρονος συγκατηγορούμενός του για ομαδικό βιασμό έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής ενώ και η ΠΑΕ Ολυμπιακού εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση.

«Τη βίασε και μετά του ζήτησε ραντεβού για το επόμενο βράδυ;»

Το βράδυ της Δευτέρας, ο δικηγόρος του γνωστού ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 17χρονης, Σταύρος Γεωργόπουλος, μίλησε και στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, επαναλαμβάνοντας ότι δεν υπήρξε εξαναγκασμός της κοπέλας.

«Δεν υπάρχει κανένας εξαναγκασμός για τίποτα. Μόνη της μια κοπέλα τον αναζήτησε την Παρασκευή, του είπε αν μπορούν να τον βρουν με μια φίλη της και έγινε ό,τι έγινε.

Αν πάω σε ένα σπίτι και με βιάσουν, αμέσως θα φύγω. Εδώ έμεινε στο σπίτι, παρήγγειλαν φαγητό, κάπνισαν ναργιλέ και αν δεν υπήρχε η καταγγελία ακόμα θα έκαναν βόλτες μαζί. Δεν μπορεί να υπάρχει βιασμός και η κοπέλα να του στέλνει μήνυμα αν θα βγουν ξανά το επόμενο βράδυ.

δώ δεν υπήρξε προσπάθεια κάποιος που εξαναγκάστηκε σε κάτι να φύγει από αυτό ή να φωνάξει κάποιον άλλον για βοήθεια, αλλά συνέχισαν να τρώνε και να πίνουν μαζί, όχι αλκοόλ ή ναρκωτικά, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, να βλέπουν τηλεόραση, να ακούν μουσική».

 Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακού για την σύλληψη του ποδοσφαιριστή για τον βιασμό 17χρονης