Εξελίξεις με την υγεία της Κατερίνας Διδασκάλου

Μετά την αποκάλυψη ότι νοσεί από κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξελίξεις με την υγεία της Κατερίνας Διδασκάλου

Πριν μερικές μέρες, η Κατερίνα Διδασκάλου ανακοίνωσε μέσα από τα social media ότι διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό. Η ίδια, πριν λίγη ώρα, προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση, γνωστοποιώντας τα νεότερα για την υγεία της.

Η γνωστή ηθοποιός συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία, αναφέροντας μέσα σε όλα πως αναρρώνει από πνευμονία.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Διδασκάλου για τα νεότερα με την υγεία της

«Η Κατερίνα Διδασκάλου, μετά την πνευμονία που την ταλαιπώρησε τις τελευταίες δύο εβδομάδες πηγαίνει βήμα βήμα προς την ανάρρωσή της. Με βελτιωμένη την υγεία της μετά την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή, η Κατερίνα από 1 Σεπτεμβρίου βγαίνει από την απομόνωση και επανέρχεται σταδιακά στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις της.

Η διαφύλαξη της υγείας της ίδιας, των συνεργατών της και του κοινού, δεδομένης σε εποχή πανδημίας της ισχυρής κλινικής υποψίας για COVID και άλλων μεταδοτικών παραγόντων, ήταν το μοναδικό μέλημα που οδήγησε στην επιβεβλημένη ακύρωση των παραστάσεων στη Β. Ελλάδα. Η “Πόρνη από πάνω” επιστρέφει στο Φεστιβάλ Κολωνού, τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Θέατρο Κολωνού. Τα έσοδα του Φεστιβάλ θα διατεθούν για την αντιμετώπιση των συνεπειών των πυρκαγιών».

Η ανάρτηση του Αντώνη Τσιπιανίτη για την Κατερίνα Διδασκάλου

Ο συγγραφέας της παράστασης, Αντώνης Τσιπιανίτης γνωστοποίησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, πως η Κατερίνα Διδασκάλου υποβλήθηκε και σε τέταρτο μοριακό τεστ, το οποίο επίσης βγήκε αρνητικό. Ο ίδιος μάλιστα άφησε αιχμές για την ηθοποιό, πως «δεν είχε και δεν έχει κορωνοϊό».

«Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορούμαι πως από τα αρμόδια ιατρικά όργανα θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να διερευνηθεί πως είναι δυνατόν με τρία ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ να βρέθηκε γιατρός που να είπε στην Κατερίνα πως κατά τη δική του κρίση έχει τον ιό. Σήμερα έκανε και τέταρτο μοριακό τεστ και βγήκε και αυτό ΑΡΝΗΤΙΚΟ… Συμπέρασμα: Δεν είχε και δεν έχει κόβιντ! Τα υπόλοιπα θα διερευνηθούν από εκείνους που οφείλουν να τα διερευνήσουν. Εγώ κρατώ ότι η Κατερίνα είναι υγιέστατη! (τουλάχιστον από πλευράς κόβιντ…)».

Κατερίνα Διδασκάλου - Ανάρτηση