Επέτειος γάμου για την Ευρυδίκη και τον Μπόμπ Κατσιώνη

Η τρυφερή ανάρτηση της τραγουδίστριας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επέτειος γάμου για την Ευρυδίκη και τον Μπόμπ Κατσιώνη

Την επέτειο γάμου τους γιορτάζουν σήμερα (31/8) η Ευρυδική και ο Μπομπ Κατσιώνης. Η τραγουδίστρια μάλιστα προχώρησε και σε μια σχετική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία, με τα λόγια της να είναι άκρως τρυφερά.

Η ανάρτηση της Ευριδίκης για την επέτειο γάμου της με τον Μπομπ Κατσιώνη

Στην λεζάντα έγραψε: «Η ζωή μαζί σου ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι! Σ’ αγαπώ υπέροχο μου πλάσμα και σ’ ευχαριστώ για κάθε στιγμή που μου χαρίζεις, για όλα τα χαμόγελα, τις δυνατές αγκαλιές, τα φιλιά, τα μπράβο… Γιατί αντέχεις τις αδυναμίες μου και τις ανασφάλειες μου, τις ιδιοτροπίες και τις γκρίνιες μου…

Γιατί με θαυμάζεις και μου μαθαίνεις κάθε μέρα να με αγαπώ και να πιστεύω ότι αξίζω τα πάντα και ότι όλα τα μπορώ! Μαζί σου ΟΛΑ τα μπορώ! 31/8/2019-31/8/2021 Και προχωράμε… ‘till death do us part! @bobkatsionis ❤️❤️❤️».Το ζευγάρι να θυμίσουμε πως πριν λίγο καιρό πέρασε και κάποιες δυσκολίες.

Ασύλληπτος θρήνος για την Ευρυδίκη

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες περνάει η Ευρυδίκη καθώς η τραγουδίστρια με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της θείο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Η Ευρυδίκη, ανέβασε μία φωτογραφία του θείου της απ' όταν ήταν νέος και τον αποχαιρέτησε με τα πιο γλυκά λόγια, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο, πόσο δεμένη ήταν μαζί του.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Ευρυδίκη και ο σύζυγός της, έζησαν μία ακόμα πολύ μεγάλη απώλεια μιας και έχασαν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο.

«Βρες χρόνο ν’ αγαπάς και ν’ αγαπιέσαι - αυτό είναι το προνόμιο των Θεών». Εσύ ζούσες για την αγάπη. Αγάπησες και αγαπήθηκες πολύ. Και σαν Θεός επιστρέφεις τώρα στο σπίτι σου. Σ’ αγαπώ υπέροχε θείε Τάκη», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε.