Συγκινεί η Ελένη Ράντου - «Και κάπου εδώ τελειώνουν....»

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκινεί η Ελένη Ράντου - «Και κάπου εδώ τελειώνουν....»

Σε μια ανάρτηση αναφορικά με το τέλος των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς της ΕΡΤ «Ζακέτα να πάρεις» έκανε η Ελένη Ράντου.

Η γνωστή ηθοποιός που συμμετέχει και στην δευτέρη σεζόν της σειράς, αποκάλυψε πως πλέον μπορεί να ξεκουραστεί και να αφήσει στην άκρη για λίγο της επαγγελματικές της υποχρεώσεις ενώ πριν λίγο καιρό προχώρησε και σε ένα δημόσιο ξέσπασμα.

Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου

«Kαι κάπου εδώ τελειώνουν τα γυρίσματα της Ζακέτας μας!!! Επιτρέψτε μου να κάνω επιτέλους κι εγώ διακοπές μετά από ένα τόσο πιεστικό καλοκαίρι!!!! Φεύγω … τώρα φεύγω που θα λεγε κι η Φούλη!!!! καλή μας αντάμωση στους δέκτες η – ελπίζω- στα θεατρικά σανίδια????????» έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Συζητώντας με συναδέλφους, μου λένε ότι δεν θέλουν να ξαναγυρίσουν στο θέατρο»

Η Ελένη Ράντου βρέθηκε καλεσμένη στο Καλύτερα δε γίνεται και μέσα σε όλα ανέφερε πως λόγω της αποχής από το θέατρο, θεωρεί πως είναι δύσκολο να ξαναμπεί στους παλιούς της ρυθμούς.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε επίσης για το νέο σήριαλ της ΕΡΤ “Ζακέτα να πάρεις” αλλά και για όλα όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάτρου με τις καταγγελίες.

Η Ελένη Ράντου είπε χαρακτηριστικά: “Το μεγάλο στοίχημα είναι όταν σου δίνεται εξουσία. Εμένα όταν μου δόθηκε εξουσία νομίζω ότι τη διαχειρίστηκα σωστά. Δεν έκανα στους άλλους αυτό που έκαναν σε μένα και δεν μου άρεσε. Ταπεινώθηκα στα πρώτα μου βήματα όπως και πολλοί άλλοι. Όλη μας η ζωή είναι κακοποιημένη.

Έτρωγες όλη την κακοποίηση και νόμιζες ότι έτσι ήταν. Η γενιά μας είχε το: “είμαι άντρας και το κέφι μου θα κάνω. Όλη η κοινωνία σε όλους τους χώρους σπαράζεται από αυτές τις κακές συμπεριφορές. Στο θέατρο υπήρξε κακή επικοινωνία.

Αμέσως μετά η ηθοποιός πρόσθεσε: "Σκέφτομαι ότι τώρα που έκανα αποχή, λόγω καραντίνας, λέω πως θα μπω ξανά σε αυτή την τρέλα. Πιστεύω ότι θα μπω πολύ δύσκολο στο χώρο του θεάτρου. Σκέφτομαι. Πως θα το ξαναζήσω όλο αυτό; Συζητώντας και με άλλους συναδέλφους, μου λένε ότι δεν θέλουν να ξαναγυρίσουν στο θέατρο. Τρομάζω πώς θα ξαναμπώ σε αυτή την υπέρβαση. Στο χώρο της τηλεόρασης δεν μίλησε ακόμα κανείς… για όσα συμβαίνουν. Υπάρχει ακόμα μεγάλος φόβος".

 Ελένη Ράντου για θέατρο