"Φωτιά" στα κόκκινα η Δανάη Παππά - Αποκλειστικές φωτογραφίες από την Πάρο με τον Λάμπρο Λάζαρη

Βουτιές για... τρεις πλέον!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ένα ατελείωτο ταξίδι ήταν το φετινό καλοκαίρι για τη Δανάη Παππά! Μπορεί πλέον να μένει κάτω από την ίδια στέγη, με τον επί δύο χρόνια σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη, όμως μόνο στην... Αθήνα δεν χάρηκαν τον έρωτά τους. Ταξίδεψαν από την Κρήτη και τη Φολέγανδρο μέχρι την Αντίπαρο και την Πάρο, συνδυάζοντας το “τερπνόν μετά του ωφελίμου”, αφού ο επιχειρηματίας διατηρεί μαγαζιά εστίασης στο νησί. Δεν είναι τυχαίο πως πέρασαν εκεί μεγάλο μέρος των διακοπών τους.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό YOU

Εμείς τους συναντήσαμε σε στιγμές χαλάρωσης, την ώρα που κολυμπούσαν μαζί με τον Σπίθα, το λαμπραντόρ τους, που έκανε κι εκείνος... γνωριμίες με τα υπόλοιπα σκυλιά και προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν. Δανάη Παππά και Λάμπρος Λάζαρος είναι full ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν, όμως, παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται σχετικά με γάμο, ειδικά μετά την είδηση ότι συγκατοικούν, η ηθοποιός αποφεύγει να σχολιάσει κάτι παραπάνω και αφήνει τα ευτυχισμένα στιγμιότυπα να μιλούν από μόνα τους.

Συνεχίζουν τα μπάνια Λάμπρος Λάζαρης και Δανάη Παππά

Δανάη Παππά

Δανάη Παππά Λάμπρος Λάζαρης περιοδικό YOU
Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα περίπτερα με 1,5 ευρώ

Έτοιμη για επιστροφή

Μόλις 25 ετών, έχει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό. Μούσα του Αντρέα Γεωργίου, την γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές «Τατουάζ» και «8 λέξεις», όπου και ξεχώρισε. Ήταν καιρός όμως να αποχωριστούν, με την ίδια να κάνει επιστροφή στα τηλεοπτικά δρώμενα, μετά από έναν χρόνο απουσίας με τη νέα σειρά «Σασμός» στον Alpha.