Έτοιμοι να γίνουν ξανά γονείς η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης

Κι όμως το αποκάλυψαν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έτοιμοι να γίνουν ξανά γονείς η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Χριστίνα Μπόμπα από τη στιγμή που έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της. Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, δεν μπορούν να ξεκολλήσουν λεπτό από τις μικρές τους.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε το ζευγάρι να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους κάποιο υπέροχο στιγμιότυπο από την καθημερινότητά του με τα κορίτσια.

Πριν από λίγες ώρες, η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να πραγματοποιήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα Q&A προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήσεις των followers της για τα παιδιά της και όχι μόνο.

Κάποιος θέλησε να μάθει αν η πανέμορφη influencer έχει κατά νου να κάνει ένα ακόμα παιδάκι με τον Σάκη Τανιμανίδη και εκείνη απάντησε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα για το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού

Μία από τους διαδικτυακούς της φίλους, της έγραψε: «Αλήθεια κορίτσι μου γλυκό, το σκέφτεσαι σύντομα για το τρίτο;».

«Και τρίτο και τέταρτο μη σου πω! Μεγαλώνουν οι μικρούλες και σκέφτομαι πόσο γρήγορα κυλούν οι μέρες», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης παιδιά

Αποκάλυψε πόσα κιλά θέλει να χάσει μετά την γέννηση των διδύμων

Ήταν 23 Ιουνίου όταν η Χριστίνα Μπόμπα έγινε για πρώτη φορά μητέρα καθώς έφερε στον κόσμο δυο δίδυμα αγγελούδια, καρποί του έρωτά της με τον αγαπημένο της σύζυγο Σάκη Τανιμανίδη. Από τότε το αγαπημένο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πάντα ήθελαν να αποκτήσουν μια μεγάλη οικογένεια.

Μάλιστα, η Χριστίνα παρά το γεγονός που έγινε για πρώτη φορά μανούλα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media όπου δημοσιεύει διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, η γνωστή Influencer αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα Q&A και να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις των followers της. Μεταξύ άλλων η Χριστίνα Μπόμπα αναφέρθηκε και στα κιλά που θέλει να χάσει μετά την γέννηση των διδύμων.

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για μένα χάνονται δύσκολα, έχω ακόμα περίπου 8-9 να χάσω μπορεί και 10, αλλά δεν προσπαθώ ακόμα να χάσω, οι ποσότητες είναι μεγάλες γιατί πεινάω. Δεν γυμνάζομαι γιατί δεν είμαι έτοιμη αλλά προς το παρόν απολαμβάνω αυτό που ζω τώρα».