Ανακοίνωσε τα ευχάριστα πριν από λίγες ώρες η Δέσποινα Βανδή - Η ανάρτηση στο instagram

Ευτυχισμένη ξανά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοίνωσε τα ευχάριστα πριν από λίγες ώρες η Δέσποινα Βανδή - Η ανάρτηση στο instagram

Μπορεί οι αναρτήσεις - καρφιά για τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη να πέφτουν βροχή αλλά... η Δέσποινα Βανδή πριν από λίγες ώρες εξέπληξε τους διαδικτυακούς της φίλους αναρτώντας το πρώτο της βίντεο από τις προετοιμασίες του J2us που θα προβάλλεται φέτος μέσα από την συχνότητα του ALPHA.

Παρά την φορτισμένη περίοδο που περνά στα προσωπικά της η τραγουδίστρια δεν παραμέλησε τα επαγγελματικά της καθώς εκεί φαίνεται να βρίσκει την παρηγοριά που χρειάζεται.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

Σε αυτό το σπίτι μένει με τα παιδιά της η Δέσποινα Βανδή μετά τον χωρισμό - Δείτε φωτογραφίες

Σε αυτό τον σπίτι στέγαζε τον έρωτά της με τον Ντέμη Νικολαΐδη τόσα χρόνια τώρα, σε αυτό θα συνεχίσει να μένει μόνο με τα παιδιά της πια, μετά τον χωρισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο παλαίμαχος βρίσκεται σε αναζήτηση νέου οικήματος ενώ η Δέσποινα Βανδή διαμένει στην μονοκατοικία τους στην Βούλα.

Να υπενθυμίσουμε πως το ζευγάρι με τα δυο του παιδιά, Μελίνα και Γιώργο, μετακόμισαν από το Κεφαλάρι στην πολυτελή μεζονέτα της Βούλας,το 2013. Το σπίτι βρίσκεται ψηλά σε λόφο στα σύνορα Βούλας και Βάρης, σε έναν ήσυχο δρόμο.

Πριν από αρκετό καιρό, μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Αποκαλυπτικά, η τραγουδίστρια μπαίνοντας στο σπίτι της αντίκρυσε μια τρομακτική εικόνα με το σπίτι να είναι λεηλατημένο από διαρρήκτες.

«Όταν μπήκε στο σπίτι και το είδε σε αυτή την κατάσταση έπαθε σοκ, η εικόνα ήταν τρομακτική!» ανέφερε χαρακτηριστικά ρεπορτάζ της εκπομπής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα κοσμήματα που είχαν κλαπεί τότε ξεπερνούσαν τις 200.000 ευρώ. Φαίνεται πως οι διαρρήκτες έδρασαν ανενόχλητοι γνωρίζοντας ότι όλα τα μέλη της οικογένειας θα έλειπαν από το σπίτι για αρκετές ώρες.

Δέσποινα Βανδή χωρισμός

Δέσποινα Βανδή σπίτι

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από το εσωτερικό του.