"Λιώνει" για τα μάτια του - Τρυφερές στιγμές για Νάργες και Σαντικάι στην παραλία

Φουλ ερωτευμένοι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι δεν κρύβουν λεπτό τον έρωτα τους μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα που μπορεί να υπάρχουν στις δημόσιες εμφανίσεις που πραγματοποιούν. Ο ένας "λιώνει" για τα μάτια του άλλου και είναι φανερό.

Λίγες ημέρες πριν το ρομαντικό βράδυ που πέρασαν, βρέθηκαν στην Ρόδο με σκοπό να κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, όπως άλλωστε πρώτο το Youweekly σας είχε αποκαλύψει με αποκλειστικές φωτογραφίες.

Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντινκάι είναι φουλ ερωτευμένοι και φαίνεται από τις κοινές τρυφερές τους φωτογραφίες. Ειδικά η παρουσιάστρια δεν σταμάτησε λεπτό να τον χαϊδεύει και να τους δίνει φιλιά.

Ενώ, δεν γίνεται να μη σχολιάσουμε το γεγονός πως η Λάουρα έχει χάσει πολλά κιλά και το σώμα της είναι πολύ διαφορετικό.

Φωτογραφία Λάουρα Νάργες και Χρήστου Σαντικάι

Νάργες και Σαντικάι

Νάργες και Σαντικάι στην παραλία

Τρυφερές στιγμές για Νάργες και Σαντικάι στην παραλία

Σούπερ αποκλειστικότητα: Οι πρώτες φωτογραφίες που φιλιούνται Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι

Τον έρωτα στο πρόσωπο του 27χρονου τραγουδιστή φαίνεται πως βρήκε η 30χρονη ραδιοφωνική παραγωγός, ενώ σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του ΟΚ! όλα ξεκίνησαν από μια τρυφερή φιλία που σύντομα εξελίχθηκε σε σχέση. Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι είναι πλέον δύο μήνες μαζί, με τον Αύγουστο να τους βρίσκει στη Ρόδο, όπου πέρασαν ένα μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών. Για τη διαμονή τους επέλεξαν το Rodos Palace, ενώ για το μπάνιο και τη διασκέδασή τους το beach bar Santa Marina.

Φυσικά, δεν έλειψαν και οι χαλαρές τους βραδινές βόλτες στην Παλιά Πόλη, αποδεικνύοντας πως δεν κρύβουν τη σχέση τους.

Η Λάουρα Νάργες σε συνέντευξή της στο ΟΚ! τον Ιούλιο του 2020 είχε μιλήσει για τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να έχει ο επόμενος σύντροφός της: «Θα ήθελα να είναι αυτό που λέμε “καλός άνθρωπος”, να έχει αγνή ψυχή, να είναι σε θέση να επικοινωνεί και να είναι διατεθειμένος να γίνουμε ομάδα, ώστε να στηρίζει ο ένας τον άλλο στα δύσκολα».

Δείτε τις φωτογραφίες στο okmag.gr!