«Ράγισε καρδιές» η Σοφία Βογιατζάκη - «Θέλω να υιοθετήσω παιδί αλλά...»

Η σπάνια εξομολόγησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ράγισε καρδιές» η Σοφία Βογιατζάκη - «Θέλω να υιοθετήσω παιδί αλλά...»

Σε μία πολύ ξεχωριστή εξομολόγηση αποφάσισε να προχωρήσει η Σοφία Βογιατζάκη στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν, σχετικά με τη μεγάλη επιθυμία της να γίνει μανούλα, υιοθετώντας ένα παιδάκι.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στο θεσμό της οικογένειας, κάτι που φάνηκε στις δηλώσεις που έκανε για τον χαμό της μητέρας της. Η ίδια δεν έχει παντρευτεί και όπως εξηγεί, το γεγονός αυτό αποτελεί εμπόδιο στο να προχωρήσουν οι διαδικασίες της υιοθεσίας.

Οι αποκαλύψεις της Σοφίας Βογιατζάκη για την υιοθεσία

Παιδί θα ήθελες να κάνεις;

Όχι, δεν θέλησα ποτέ. Δεν το έκανα στην ηλικία που μπορούσα οπότε δεν θα το κάνω και τώρα. Αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά, όλα τα ανίψια μου, τα βαφτιστήρια μου, τα παιδιά των φίλων μου, τα παιδιά όλου του κόσμου. Δεν θέλησα ποτέ να διαιωνίσω το είδος, δεν μου χτύπησε ποτέ το καμπανάκι.

Σοφία Βογιατζάκη υιοθεσία

Να υιοθετήσεις ένα παιδί το έχεις σκεφτεί;

Θα ήθελα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί. Ωστόσο, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ειδικά αν είσαι μόνη σου και ανύπαντρη. Εδώ ζευγάρια φιλικά μου, προσπαθούν χρόνια και τους αντιμετωπίζουν λες και είναι οι χειρότεροι εγκληματίες του πλανήτη. Συνεντεύξεις, κοινωνιολόγοι, ξανά και ξανά. Λες θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί και τα βρίσκεις όλα βουνό. Είναι πάρα πολύ δύσκολο στην Ελλάδα με τη γραφειοκρατία και το τυπικό.

«Έχω βάλει μπροστά τη διαδικασία υιοθεσίας γιατί έχω μια δυσκολία στην...»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου βρέθηκε πριν λίγο καιρό καλεσμένη στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησε on air για την απόφασή της να υιοθετήσει παιδί.

Η επιχειρηματίας αποκάλυψε ότι «πολλές φορές η ζωή είναι απρόβλεπτη. Εδώ έχουν συνωμοτήσει πράγματα, γιατί μία από τις κοπέλες που φιλοξενώ στο σπίτι, είναι ένα κορίτσι υιοθετημένο που το είχαν αφήσει στα σκουπίδια. Μένει στο σπίτι. Προχθές είχα μία σκέψη να υιοθετήσω ένα παιδί, είμαι πολύ κοντά και μου είπε ότι θα με βοηθήσει εκείνη», ανέφερε.

Και συμπλήρωσε μετά την σοκαριστική ψυχανάλυση στην Κατερίνα Καραβάτου: «Ζω μεγάλες στιγμές. Έχω βάλει μπροστά τη διαδικασία της υιοθεσίας και είχα μια αναστολή. Έχω μια δυσκολία στην τεκνοποίηση λόγω άγχους και πραγματικά το έχω όνειρο να κάνω ένα ίδρυμα με εγκαταλελειμμένα παιδάκια».