Εβελίνα Παπούλια: Το τρυφερό μήνυμα για την πρεμιέρα της κόρης της στη Γη της Ελιάς

Διπλές χαρές για την ηθοποιό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εβελίνα Παπούλια: Το τρυφερό μήνυμα για την πρεμιέρα της κόρης της στη Γη της Ελιάς

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Εβελίνα Παπούλια θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στη κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, η οποία σήμερα κάνει το ντεμπούτο της στην μικρή οθόνη με τη Γη της Ελιάς.

H Εβελίνα Παπούλια δε θα μπορούσε να είναι πιο περήφανη που η κόρη της ακολουθεί τα βήματά της στον χώρο της υποκριτικής. Μάλιστα σήμερα, η Αφροδίτη Λιάντου τυχαίνει να έχει και την ονομαστική της εορτή, οπότε οι χαρές στο σπίτι της είναι διπλές.

Επί τη ευκαιρία λοιπόν, η Εβελίνα Παπούλια της είπε και τα χρόνια πολλά δημόσια, με ένα βίντεο μέσα από τον ραδιοφωνικό σταθμό στον οποίο κάνει εκπομπή.

Το μήνυμα της Εβελίνας Παπούλια για την Αφροδίτη Λιάντου και τη Γη της Ελιάς

«Αγάπη μου, χρόνια πολλά, να είσαι ευτυχισμένη, τυχερή, σε λατρεύω! Καλή επιτυχία, καλή αρχή σε όλους! “Η Γη της Ελιάς”, παιδιά 21:00 η ώρα, όλοι μαζί να το δούμε… Φιλάκια, σ’ αγαπώ μωρό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανέβασε η Εβελίνα Παπούλια.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Αφροδίτης Λιάντου

Στη νέα παραγωγή του Mega που υπογράφει ο Ανδρέας Γεωργίου «Η Γη της Ελιάς» σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου πρωταγωνιστεί η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου. Η νεαρή ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την ηρωίδα Μυρτάλη Βρεττάκου στη σειρά που κάνει πρεμιέρα σήμερα Τετάρτη 1/9, μιλά στο okmag.gr για το νέο της επαγγελματικό βήμα και τον έρωτα.

Η Αφροδίτη Λιάντου υποδύεται τη μοναχοκόρη του γεωπόνου Ιπποκράτη Βρεττάκου. Είναι ένα κορίτσι με τσαγανό και πείσμα. Μετά τον θάνατο του πατέρα της συνειδητοποιεί πως κάποιος επιδιώκει να τη σκοτώσει. Θα διεκδικήσει την περιουσία που της έκλεψαν. Μοναδικές της αδυναμίες ο έρωτάς της για τον Στέφανο Καπερνάρο και η θεία της, η Ιουλία, που τη μεγάλωσε σαν δεύτερη μάνα.

Δείτε εδώ αποκλειστικά κοινή τους φωτογραφία.