Τους αποστόμωσε η Χριστίνα Μπόμπα - Η απάντηση στα σχόλια για τη φωτογραφία με τον θηλασμό

«Το αν κάποιος ενοχλείται είναι...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τους αποστόμωσε η Χριστίνα Μπόμπα - Η απάντηση στα σχόλια για τη φωτογραφία με τον θηλασμό

Πριν από κάποιες μέρες, η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία συγκλονιστική φωτογραφία στην οποία θηλάζει τις κόρες της και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για τη διαδικασία του θηλασμού.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έφερε πολλές αντιδράσεις, άλλες θετικές και άλλες αρνητικές. Μάλιστα, σε ένα Q&A που πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης (31/8) η Χριστίνα Μπόμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάποιος σχολίασε αρνητικά την απόφασή της να ανεβάσει τα μωρά της και το στήθος της.

Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα

«Το να θηλάζεις είναι προσωπική στιγμή. Γιατί ανεβάζεις με τα μωρά σου και το στήθος έξω;», θέλησε να ρωτήσει κάποια από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Χριστίνα Μπόμπα, χωρίς να χάσει καθόλου καιρό, απάντησε: «Το να θηλάζω εγώ ή οποιαδήποτε γυναίκα, είναι μια φυσιολογική στιγμή της ημέρας, όπως όταν τρώει η ίδια, ή βγαίνει τη βόλτα της, ή κάνει κάτι καθημερινό.

Οι μαμάδες θηλάζουν 7-8 φορές το 24ωρο και έχουν το δικαίωμα να θηλάζουν όπου και όποτε θέλουν. Δημόσια και χωρίς να κρύβονται. Το αν κάποιος ενοχλείται, είναι πρόβλημα δικό του και δεν οφείλει να το σκεφτεί η μαμά που φροντίζει το μωρό της».

Χριστίνα Μπόμπα θηλασμός

Έτοιμοι να γίνουν ξανά γονείς η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Χριστίνα Μπόμπα από τη στιγμή που έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της. Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, δεν μπορούν να ξεκολλήσουν λεπτό από τις μικρές τους.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε το ζευγάρι να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους κάποιο υπέροχο στιγμιότυπο από την καθημερινότητά του με τα κορίτσια.

Πριν από λίγες ώρες, η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να πραγματοποιήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα Q&A προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήσεις των followers της για τα παιδιά της και όχι μόνο.

Κάποιος θέλησε να μάθει αν η πανέμορφη influencer έχει κατά νου να κάνει ένα ακόμα παιδάκι με τον Σάκη Τανιμανίδη και εκείνη απάντησε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μία από τους διαδικτυακούς της φίλους, της έγραψε: «Αλήθεια κορίτσι μου γλυκό, το σκέφτεσαι σύντομα για το τρίτο;».

«Και τρίτο και τέταρτο μη σου πω! Μεγαλώνουν οι μικρούλες και σκέφτομαι πόσο γρήγορα κυλούν οι μέρες», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης παιδιά