Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Χεράκι - χεράκι στην Μύκονο Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος μετά την επανασύνδεση

Φουλ ερωτευμένο το ζευγάρι

Χεράκι - χεράκι στην Μύκονο Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος μετά την επανασύνδεση
News 01.09.2021 12:04
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να ακούμε όλο και πιο συχνά για χωρισμούς, ωστόσο ανάμεσά τους είχαμε και μία επανασύνδεση, αυτή της Κατερίνας Δαλάκα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Το ζευγάρι μπορεί να έχει χωρίσει πολλές φορές, ωστόσο η αγάπη τους κερδίζει και πέφτει ξανά ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Το ζευγάρι μάλιστα μετά την επανασύνδεση του, εκμεταλλεύτηκε τις καλοκαιρινές του διακοπές και αποφάσισε να πάει ρομαντικό ταξίδι στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, στην πανέμορφη Βενετία. Μαζί μπορεί να μην δημοσίευσαν φωτογραφίες, όμως οι αναρτήσεις τους προδίδουν πως είναι μαζί και μάλιστα πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι.

Μετά ωστόσο το ταξίδι τους στην Βενετία, αποφάσισαν να πάνε στην Μύκονο με σκοπό να απολαύσουν τα καταγάλανα νερά τους νησιού, όπου θα κάνουν τις βουτιές τους. Μάλιστα, φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην Χώρα να κάνουν τις βόλτες τους στα σοκάκια.

Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος περπατούσαν πιασμένοι από το χέρι και έδειχναν πολύ ευδιάθετοι. Η αθλήτρια ωστόσο ήταν εκείνη που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με το μοναδικό στιλ της.

Φωτογραφία από Δαλάκα - Φιντιρίκο στην Μύκονο

Χεράκι - χεράκι στην Μύκονο Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος μετά την επανασύνδεση

Ποιος είναι ο Δημήτρης Φιντιρίκος

Ο Δημήτρης είναι γιος του εφοπλιστή Κοσμά Φιντιρίκου και της Ειρήνης Χρηστίδου. Είναι μόλις 34 χρόνων και δραστηριοποιείται στην εστίαση, έχοντας μετοχές στο γνωστά γλυφαδιώτικα στέκια.

Έχει ως motto ζωής μια φράση του Jim Carrey: “Εύχομαι όλοι οι άνθρωποι μια μέρα να γίνουν πλούσιοι, διάσημοι και να έχουν όλα όσα έχουν ονειρευτεί. Έτσι θα καταλάβουν ότι η ευτυχία δεν κρύβεται σε αυτά”. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει να θεωρείται από τους πιο δυνατούς επιχειρηματίες στην Ελλάδα. Ο ορισμός του αυτοδημιούργητου, αποδεικνύει ότι οι ανθρώπινες δυνάμεις και το μυαλό είναι ο συνδυασμός για να πετύχεις όλα όσα ονειρεύεσαι. Κομμάτι της Momentum Group, κατασκευαστής, με εταιρείες στο εξωτερικό, δεν σταματά να δημιουργεί. Κάθε ευκαιρία που του προκύπτει, είναι για τον ίδιο τ’ οξυγόνο του. Κάθε τοίχο που βρίσκει μπροστά του, απλά τον γκρεμίζει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Δαλάκα: Στο πλευρό του Δημήτρη Φιντιρίκου για τη βοήθεια στους πυρόπληκτους

Αποκλειστικές φωτογραφίες - Τρυφερές στιγμές για Δαλάκα και Φιντιρίκο στη Βενετία μετά την επανασύνδεση

Share