Σπάνια φωτογραφία της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου με την κόρη της - Ασύλληπτη ομοιότητα

Η κοινή τους ανάρτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπάνια φωτογραφία της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου με την κόρη της - Ασύλληπτη ομοιότητα

Μια σπάνια κοινή φωτογραφία με την κόρη της δημοσίευσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η μαγείρισσα θέλει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και κρατάει την οικογένεια της μακριά από τα media.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως η 27χρονη Κωνσταντίνα, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Ώρα για Φαγητό που κάνει απίστευτη επιτυχία στην πρεμιέρα της. Η Κωνσταντίνα Μανωλάκη έφτιαξε κράκερ super food χωρίς γλουτένη με διάφορα δημητριακά.

«Τον πρώτο επίσημο δοκιμαστή μου τον ξέρετε; Τον άνθρωπο που έχω ταΐσει πιο πολλές φορές από όλους στη ζωή μου, τον άνθρωπο που είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου αλλά και ο πιο σκληρός κριτής μου... Το παιδάκι μου! Η Κωνσταντίνα μου!», είπε ενθουσιασμένη η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στον αέρα της εκπομπής της.

«Ελπίζω εσύ να μου ξανάρθεις. Την παρακαλάω από πέρυσι, είναι η πρώτη της φορά, δεν θέλει να βγαίνει», είπε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο φινάλε της συνταγής.

Η κοινή ανάρτηση της Αργυρώς Μπαρμπαρίδου με την κόρη της

Λίγα λόγια για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάρο όπου από μικρή ασχολήθηκε στο χώρο της εστίασης, στην οικογενειακή επιχείρηση.

Τελειώνοντας το σχολείο, μετακομίζει για δύο χρόνια στην Αθήνα, για να σπουδάσει Design. Από το 1991, επιστρέφει στην Πάρο όπου ασχολείται επαγγελματικά πλέον, με την οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση. Το 1996 ανοίγει το πρώτο εστιατόριο, "Παπαδάκης" στη Νάουσα της Πάρου, το οποίο λειτουργεί έως το 2004.

 Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για Ελένη μενεγάκη

Την ίδια χρονιά μετακομίζει μόνιμα στην Αθήνα και το 2005 ξεκινάει τη λειτουργία του το Εστιατόριο Παπαδάκης στο Κολωνάκι, στο οποίο εργάζεται ως Executive Chef έως και σήμερα.

Στην Αθήνα άρχισε και η καριέρα της στην τηλεόραση, σαν παρουσιάστρια στη μαγειρική ζώνη εκπομπών, που μέχρι τότε είχε αποσπασματικό χαρακτήρα. Την ίδια περίοδο αναπτύσσει την ιστοσελίδα της. Το 2012-2013 διδάσκει μαγειρική στην Le Monde