Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη μετά τον γάμο τους

«Δεν ξέρω πώς τον έπεισα να παντρευτούμε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη μετά τον γάμο τους

Ο Κώστας Σόμμερ παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Βαλεντίνη Παπαδάκη πριν από μερικές μέρες, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Οι δυο τους, χωρίς να μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους, μίλησαν στην κάμερα του Love it, για την απόφασή τους να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Ο Κώστας Σόμμερ ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι, ενώ η Βαλεντίνη Παπαδάκη αποκάλυψε πως περιμένει αγοράκι. Κουμπάρα στο γάμο του ευτυχισμένου ζευγαριού ήταν η Μαρία Καλάβρια.

Οι δηλώσεις του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη για τον γάμο τους

«Πατέρας θα γίνω παντρεύτηκα όλα μαζί, ευτυχώς δεν μου ζήταγε κάτι να φάει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Δεν έκανα bachelor πάρτι γιατί έχω κάνει πολλά», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Σόμμερ.

Με τη σειρά της, η Βαλεντίνη Παπαδάκη σχολίασε: «Δεν ξέρω πώς τον έπεισα να παντρευτούμε δεν μπορώ να αποκαλύψω τα μαγικά μου. Μπορεί και τώρα να γεννήσω, δεν ξέρω αν είσαι ποτέ έτοιμος, αγοράκι είναι να διαιωνίσουμε το είδος. Δεν πιστεύει και κανένας ότι παντρεύτηκε ο Κώστας».

Τόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη της η Βαλεντίνη Παπαδάκη

Γονείς για πρώτη φορά πρόκειται σε λίγο καιρό να γίνουν η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ, με το ζευγάρι να είναι πιο ενθουσιασμένο από ποτέ.

Μπορεί την πρώτη φορά να είχαν μια άτυχη εγκυμοσύνη, ωστόσο τώρα είναι όλα καλά και όπως όλα δείχνουν μέσα στον Αύγουστο η Βαλεντίνη και ο Κώστας θα υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Μπορεί να μην έχουν ανακοινώσει ακόμα το φύλο του μωρού, ωστόσο η Βαλεντίνη δήλωσε πως βρίσκεται στον 8ο μήνα ενώ αποκάλυψε και τα κιλά που έχει πάρει μέχρι στιγμής.

Κάνοντας λοιπόν ένα Q&A στον λογαριασμό της στο instagram, η καλλονή makeupartist απάντησε πως έχει πάρει μονάχα 9 κιλά!

Βαλεντίνη Παπαδάκη τόσα κιλά έχει πάρει η εγκυμονούσα σύντροφος του Κώστα Σόμμερ