Αυτό είναι το νέο «καυτό» δίδυμο που θα παρουσιάζει το Dot μετά τους Ζαμπέτογλου - Αναγνωστόπουλο

Μόλις αποκαλύφθηκε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτό είναι το νέο «καυτό» δίδυμο που θα παρουσιάζει το Dot μετά τους Ζαμπέτογλου - Αναγνωστόπουλο

Καλεσμένη στην εκπομπή Love it βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (1/9), η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, οι οποίοι αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στην νέα εκπομπή που θα αναλάβουν στην ΕΡΤ καθώς και στο ποιοι θα τους αντικαταστήσουν στο Dot.

Οι δυο παρουσιαστές θα βρίσκονται ακόμα στην παραγωγή της επιτυχημένης μεσημεριανής εκπομπής, όχι όμως και στην παρουσίαση. Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί τους τελευταίους μήνες, ωστόσο πλέον ήρθε η επίσημη ανακοίνωση για το δίδυμο της παρουσίασης.

Αυτοί θα παρουσιάζουν το Dot μετά τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου

«Το DOT παραμένει στον ΣΚΑΪ με δυο παιδιά εξαιρετικά, εξαιρετικά όμως! Θα δείτε και τα trailer! Δώσαμε τη σκυτάλη στην Νάντια Μπουλέ και στον Μίνωα Θεοχάρη. Δεν δώσαμε το παιδί, πάει Πανεπιστήμιο να μείνει μόνο του! Και εμείς οι γονείς… πάμε αλλού. Είναι πάρα πολύ καλοί. Δεν είναι η παρουσίαση το κομμάτι μας, η δημιουργία είναι», είπε αρχικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, λέγοντας: «Είναι πιο ταλαντούχοι από εμάς. Χαίρομαι να βλέπω άλλα παιδιά στην εκπομπή».

Αυτό είναι το τρέιλερ της νέας εκπομπής της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου

Με φόρα στο… «Στούντιο 4» της ΕΡΤ έρχονται από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021 και κάθε απόγευμα στις 16:00 η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος με το πιο πλούσιο και ξεχωριστό μαγκαζίνο της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ οι φήμες θέλουν τη Νάντια Μπουλέ να αναλαμβάνει το Dot.

Ενημέρωση για θέματα που μας απασχολούν, άνθρωποι που αγαπάμε και αξίζει να γνωρίσουμε, κουβέντες που μας εμπνέουν να επιλέγουμε στη ζωή μας τη χαρά και την αισιοδοξία, προτάσεις για μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας, συνθέτουν το περιεχόμενο της εκπομπής, που θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, δίνοντας χρώμα στα τηλεοπτικά απογεύματά μας.

Οι δύο δημοσιογράφοι, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος, έρχονται στο καινούργιο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 με μια νέα τηλεοπτική πρόταση: ένα πραγματικό τηλεοπτικό περιοδικό ποικίλης ύλης με δημοσιογραφικό περιεχόμενο και μοντέρνα αισθητική.

Το «Στούντιο 4», κυριολεκτικά, ανοίγει για τους τηλεθεατές, οι οποίοι καθημερινά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην εκπομπή, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, και να παρουσιάζουν τη δουλειά τους, τις καινοτομίες και τα επιτεύγματά τους.