Ευχάριστα νέα για το Γιώργο Παπαδάκη

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευχάριστα νέα για το Γιώργο Παπαδάκη

Με μια επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΝΤ1, ο Γιώργος Παπαδάκης κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν εκτός καναλιού.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Παπαδάκη

Ο Γιώργος Παπαδάκης με τη δημοσιογραφική του ομάδα έρχονται τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στις 06:00, ανανεωμένοι σε καινούργιο σκηνικό, με φρέσκες ιδέες, αλλά πάντα με την ίδια κριτική ματιά στα γεγονότα και πάντα δίπλα στον πολίτη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, με την εγκυρότητα, το χιούμορ και την αμεσότητά του, έχει κερδίσει δικαίως όχι μόνο την πρωτιά στη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και την πρώτη θέση στην καρδιά και τη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού.

Η δημοφιλής ενημερωτική εκπομπή, ανανεωμένη και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, σε μια χρονιά δύσκολη και απαιτητική για όλους μας, θα είναι εδώ για να φέρει στο προσκήνιο όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για να είμαστε ενημερωμένοι πολίτες.

Μαζί του οι: Γιώργος Γρηγοριάδης, Χρύσα Φώσκολου, Δημήτρης Χριστούλιας.ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ:

Άννυ Ζιώγα

Αντώνης Παπαδάκης

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: Άρης Σαλβάνος, Λάζος Μαντικός, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου (Θεσσαλονίκη).

«Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στις 06:00

Ευχάριστα νέα για το Γιώργο Παπαδάκη

Η έκρηξη του Γιώργου Παπαδάκη λίγο πριν το φινάλε της σεζόν

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα, μετά από μήνυμα που δέχτηκε από τηλεθεατή ο οποίος τον αποκάλυψε "σκουλήκι περιπτερά", λόγω του ότι πριν γίνει παρουσιαστής εργαζόταν σε περίπτερο.

«Έρχονται πολλά μηνύματα, έχουν και κάποιοι τον χαβά τους. Ένας, ο οποίος υποτίθεται μου λέει «Σκουλήκι περιπτερά», ο Ιωάννης Σου…ης. Άκου να δεις ρε φίλε, εγώ δουλεύω από τα 11 μου χρόνια και περιπτεράς ήμουν και στεφάνια στο νεκροταφείο έχω σηκώσει και σε οικοδομές έχω δουλέψει… Αυτοί είναι τίτλοι τιμής. Κατάλαβες; Είναι τιμή μου και καμάρι μου. Και αν σου πω και τις συνθήκες που δούλεψα βάρδια σε περίπτερο, αλλά δεν θέλω να σε χαρακτηρίσω. Σκουλήκι και περιπτεράς, λοιπόν, ό,τι πεις ρε μεγάλε, ό,τι πεις.

Εγώ θέλω να πω στην κυρία, τη σύζυγο του Ιωάννη, να τον προσέχετε γιατί αυτός είναι επικίνδυνος μαντάμ. Τι ξύλο πρέπει να έχετε φάει εσείς, δεν περιγράφεται. Κάποια στιγμή θα δείτε, θα είναι στα δελτία ειδήσεων αυτός, γιατί είναι από αυτούς τους μάγκες οι οποίοι δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά με έναν πολύ εύκολο τρόπο να κάνουν bullying σε ανθρώπους που βλέπουν στην τηλεόραση. Εγώ σου επιτρέπω να εκτονώνεσαι πάνω μου, μη βαράς τη γυναίκα σου. Γιατί είναι σίγουρο ότι πρέπει να την έχεις σακατέψει στο ξύλο. Εμένα θα παίρνεις να με βρίζεις κάθε πρωί, στο επιτρέπω», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος με την εκπομπή έκλεισε 29 χρόνια στον αέρα του ΑΝΤ1.