Δούκισσα Νομικού: Τότε θα γίνει η βάφτιση των παιδιών της - Η ανακοίνωση στα social media

Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δούκισσα Νομικού: Τότε θα γίνει η βάφτιση των παιδιών της - Η ανακοίνωση στα social media

Ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πραγματοποιήσε η Δούκισσα Νομικού. Η ίδια, μέσα σε όλα, αποκάλυψε πότε θα γίνει η βάφτιση των παιδιών της.

Η όμορφη παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δυο τους παιδιά, τον Σάββα και την μικρή Αναστασία.

Η ίδια θέλησε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις αναφορικά με τα παιδιά της και έτσι οι διαδικτυακοί της φίλοι το μεσημέρι της Τετάρτης την ρώτησαν πότε θα βαφτιστούν ο γιος και η κόρη της, ενώ νωρίτερα μοιράστηκε και μερικές φωτογραφίες με την μητέρα και την γιαγιά της.

Η απάντηση της Δούκισσας Νομικού για την βάφτιση των παιδιών της

Η Δούκισσα Νομικού, τότε, με χιουμοριστικό τρόπο απάντησε: «Έτσι που το έχουμε αργήσει φοβάμαι μην πάνε πρώτα στο πανεπιστήμιο. Θα γίνει κάποια στιγμή, ήσυχα, οικογενειακά».

Δούκισσα Νομικού Τότε θα γίνει η βάφτιση των παιδιών της

Η ανακοίνωση της Δούκισσας Νομικού για το τέλος της από τον ΣΚΑΙ

Το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ ανακοίνωσε η Δούκισσα Νομικού, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λίγες ημέρες μετά το φινάλε της εκπομπής Super Makeover που παρουσίαζε στην απογευματινή ζώνη.

Η παρουσιάστρια που επέστρεψε μετά από 3,5 χρόνια απουσίας και πάλι στην τηλεόραση, "πάει για άλλα" όπως χαρακτηριστικά είπε, ψάχνοντας πλέον τη νέα της τηλεοπτική στέγη.

«Ευχαριστώ

Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που ξεκινάω κάτι καινούργιο. Σας ευχαριστώ και για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που σταματάω κάτι.

Ήθελα να σας πω πως η συνεργασία μου με τον ΣΚΑΙ ολοκληρώθηκε, ήταν μια (σύντομη) νέα αρχή/επιστροφή στην τηλεόραση, μετά από 3.5 χρόνια. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με πίστεψαν και όλους τους συνεργάτες μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ήρθε η στιγμή να πω «Πάμε γι’ άλλα», έγραψε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού κάτω από την φωτογραφία της.