GNTM 4 - spoiler: Η καστανή καλλονή που θα δούμε στις auditions - Θα τους μαγέψει όλους

Είναι χορεύτρια και έχει κορμάρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 4 - spoiler: Η καστανή καλλονή που θα δούμε στις auditions - Θα τους μαγέψει όλους

Σε λίγες ημέρες το GNTM 4 κάνει πρεμιέρα - δείτε πότε - και πρόκειται να είναι ανατρεπτικό. Για ακόμη μια φορά από τις audutions θα περάσουν κορίτσια αλλά και αγόρια, με τους καλύτερους να περνάνε στην επόμενη φάση και στη συνέχεια στο σπίτι.

Μια από τις παίκτριες που θα δούμε να περπατά μπροστά από τους κριτές και να ποζάρει, θα είναι σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί, η Ραφαέλα Ροδινού. Πρόκειται για μια καστανή καλλονή η οποία είναι χορεύτρια, αλλά ασχολείται και με το μόντελινκ.

Το γεγονός μάλιστα, πως η τελευταία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγινε στις 23 Ιουνίου, ξεκινάει τις φήμες πως λογικά "έσκισε" στις auditions και ακόμη βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι. Να σημειώσουμε ωστόσο, πως έχουμε ακόμη έναν παίκτη που μπαίνει στο παιχνίδι.

Φωτογραφίες της Ραφαέλας Ροδινού της παίκτριας του GNTM 4

Αυτοί είναι οι εννέα υποψήφιοι που πρόκειται να δούμε στις οντισιόν

Την φετινή σεζόν πρόκειται να δούμε αρκετά project τα οποία αγαπήθηκαν αρκετά και την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν. Την φετινή σεζόν όμως πρόκειται να δούμε ένα διαφορετικό GNTM σε σχέση με τις άλλες χρονιές.

Αυτό, γιατί πέρα από την αποχώρηση της Βίκυς Καγιάς στις θέσεις των κριτών θα δούμε τον Άγγελο Μπράτη, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, την Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Δημήτρης Σκουλός που θα αναλάβουν να βρουν το επόμενο top model της χώρας με τον Γιώργο Καράβα να κατέχει για ακόμη μια φορά τον ρόλο του coach.

Μάλιστα, το τρέιλερ του τέταρτου κύκλου έχει βγει ήδη στον αέρα ενώ η πρεμιέρα του επιτυχημένου ριάλιτι μοντέλων πρόκειται να γίνει την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00 το βράδυ. Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί φαίνονται ήδη τα πρώτα πρόσωπα τον μοντέλων τα οποία θα εμφανιστούν μπροστά στους κριτές του GNTM.

Πρεμιέρα - GNTM

Παίκτρια gntm

gntm

GNTM - Star

GNTM - Πρεμιέρα Κυριακή

Πάικτης του GNTM

Παίκτης GNTM

Αυτός είναι ο παίκτης του GNTM

GNTM - Παίκτης