Η εξομολόγηση Ελισάβετ Μουτάφη για την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό

«Επειδή πήγαινε στην Κύπρο και έκανα κάθε εβδομάδα μοριακό τεστ...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η εξομολόγηση Ελισάβετ Μουτάφη για την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό

Την δική της περιπέτεια με τον κορωνοϊό πέρασε η Ελισάβετ Μουτάφη πριν από μερικές εβδομάδες. Η ηθοποιός βρέθηκε θετική στον ιό, με αποτέλεσμα να μείνει σε καραντίνα με ελαφριά ωστόσο συμπτώματα.

« Ήμουν από τους τυχερούς που πέρασα πολύ ελαφριά. Έχω όμως χάσει πολλούς κοντινούς μου ανθρώπους από Covid.Μακάρι να είχαμε τον χρόνο να πειστούν όλοι να εμβολιαστούν. Να μην χρειαζόντουσαν μέτρα του τύπου θα μπαίνουν αυτοί και όχι οι άλλοι. Σε κανέναν μας δεν αρέσει αυτό», είχε αναφέρει πριν λίγες ημέρες σε εκπομπή του OPEN.

Πρόσφατα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιάννη Βίτσα και το περιοδικό 7 Μέρες Tv με αφορμή το νέο καθημερινό σίριαλ του MEGA, «Το αύριο μας ανήκει» έκανε εξομολογήσεις για τα όσα βίωσε πριν από λίγους μήνες με τον κορωνοϊό.

Όσα είπε η Μουτάφη για τον κορωνοϊό

«Επειδή πήγαινε στην Κύπρο και έκανα κάθε εβδομάδα μοριακό τεστ, ήταν κάτι που το έλεγχα συνέχεια. Δεν με σόκαρε. Το πέρασα, όπως είπες, ελαφριά. Ήμουν πολύ τυχερή. Ήταν λίγο άγριο, γιατί δεν το έχουμε ξαναζήσει. Προσπαθούσα να λέω στον εαυτό μου ότι όλα είναι καλά».

Επέτειος γάμου για την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Μάνο Νιφλή

Τρία χρόνια έγγαμου βίου συμπληρώνουν σήμερα (1/9) η Ελισάβετ Μουτάφη με τον Μάνο Νιφλή. Φυσικά, το ζευγάρι προχώρησε σε ανάλογες αναρτήσεις στα social media.

Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2018 στη Σαντορίνη και έκτοτε είναι αχώριστοι. Με αφορμή λοιπόν την σημερινή ξεχωριστή ημέρα η ηθοποιός και ο δημοσιογράφος μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media φωτογραφίες από την μέρα του γάμου τους.

Η Ελισάβετ Μουτάφη έγραψε στη ανάρτηση: “3 χρόνια. Σ’ΑΓΑΠΑΩ” ενώ ο Μάνος Νιφλής έγραψε: “Σαν σήμερα, πριν από 3 χρόνια ξεκίνησε αυτό το υπέροχο ταξίδι της ζωής μας. Υπέροχο γιατί το κάνουμε μαζί. @elisavet_moutafi_official. Στα πρώτα βήματα, με φωτογράφο τον @nikoschatzinikolaou, πολλούς φίλους και πολλούς κουμπάρους!”. Να σημειώσουμε ότι η ηθοποιός πριν λίγο καιρό νόσησε από κορωνοϊό.

Επέτειος γάμου για την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Μάνο Νιφλή φωτογραφίες

Επέτειος γάμου για την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Μάνο Νιφλή