Με δάκρυα στα μάτια η Μαργαρίτα Θεοδωράκη - «Να τον αγαπάτε πάντα...»

Οι συγκινητικές δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με δάκρυα στα μάτια η Μαργαρίτα Θεοδωράκη - «Να τον αγαπάτε πάντα...»

Δηλώσεις στην κάμερα του Open έκανε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, λίγο μετά την ανακοίνωση του θανάτου του αγαπημένου της πατέρα, Μίκη Θεοδωράκη, εμφανώς συγκινημένη με τον χαμό του.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, με δάκρυα στα μάτια αποφάσισε να κάνει μερικές λιτές δηλώσεις και αρκέστηκε να μιλήσει για το πόσο σπουδαίος άνθρωπος ήταν ο μπαμπάς της.

Λίγες ώρες πριν πεθάνει ο Μίκης Θεοδωράκης, η Μαργαρίτα είχε κάνει μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, στην οποία έκανε μία ξεχωριστή αφιέρωση στον μπαμπά της.

Οι δηλώσεις της Μαργαρίτας Θεοδωράκη

«Να τον αγαπάτε πάντα τον μπαμπά. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, σπουδαίος άνθρωπος».

Πού θα γίνει η κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη - Η τελευταία του επιθυμία

Εθνικό πένθος έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του Μίκη Θεοδωράκη. Ο κορυφαίος μουσικός, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών, από καρδιοαναπνευστική ανακοπή, όπως ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του.

Συγγενείς και φίλοι καθώς και άνθρωποι από τον χώρο της πολιτικής, έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν με εξαιρετικά συγκινητικές αναρτήσεις.

Η κόρη του μάλιστα, είχε κάνει μία πολύ ιδιαίτερη αφιέρωση στον αγαπημένο της πατέρα, μόλις λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο ίδιος, είχε δώσει σαφείς οδηγίες για την κηδεία του. Συγκεκριμένα, είχε εκφράσει στον Γ.Γ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, τη γραμματέα του Ρένα Παρμενίδου και τον Πρόεδρο του «Παγκρητίου Συλλόγου Φίλων Μίκη Θεοδωράκη», Γιώργο Αγοραστάκη, την επιθυμία του να ταφεί στην πατρίδα του, τον Γαλατά Χανίων.

Μίκης Θεοδωράκης θάνατος