Η συγκλονιστική ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για τον θάνατο του Mad Clip

«Tο αμάξι ειναι ενα μέσο για να σας κάνει την ζωή πιο εύκολη και όχι να καταλήξετε σε εντατικές, με τεχνητά μέλη, λιγότερα εσωτεριακά όργανα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η συγκλονιστική ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για τον θάνατο του Mad Clip

Συγκλονισμένη είναι η showbiz με τον τραγικό και ξαφνικό θάνατο του Mad Clip τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε τροχαίο δυστύχημα στην Βουλιαγμένη. Ο τράπερ έχασε σύμφωνα με τις μέχρι ώρας πληροφορίες τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε κολώνα.

Το τροχαίο έφερε μήνες από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη πριν από 5 χρόνια σε ανισόπεδο κόμβο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης με την συνδετήρια οδό του Πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου Ελληνικού και της συνοικίας του Ελληνικού.

Η ανάρτηση της Μήνας Αρναούτη για το τροχαίο του Mad Clip

Η Μίνα Αρναούτη στο προφίλ της στο Facebook, έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση, μιλώντας για το τροχαίο του Mad Clip και τα λόγια της συγκινούν.

«Συγκλονιστικη η εικονα του αμαξιου που ανασύρθηκε νεκρος ο Mad Clip.
Σκεφτομαι ποσο πονο προκαλεσε στους φιλους και συγγενης του.
Οποτε βλεπω ενα αμαξι διαλυμένο απο τροχαιο ατυχημα εχω το ιδιο συναισθημα.
Ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβετε οτι το αμαξι ειναι ενα μεσο για να σας κανει την ζωη πιο ευκολη και οχι να καταληξετε σε εντατικες , με τεχνητα μελη ,λιγοτερα εσωτερικα οργανα στο σωμα σας και πιθανοτατα την απωλεια της ιδιας της ζωης σας;
Εκεινης της μιας κ μοναδικης ζωης που δεν γυρναει πισω ποτε ξανα!
Διαβασα οτι ετρεχε με 150χιλ.Δεν ξερω αν ισχυει. Μπορει να ειναι ψεμα αλλα σε περιπτωση που ισχυει αυτες οι ταχυτητες ειναι για αγωνιστικες πιστες, εκει που ολοι οσοι παρευρίσκονται εχουν παρει το ιδιο ρισκο με εσενα. Τουλαχιστον αυτο..».

Συγκλονιστικη η εικονα του αμαξιου που ανασύρθηκε νεκρος ο Mad Clip. Σκεφτομαι ποσο πονο προκαλεσε στους φιλους και...

Posted by Mina Arnaouti on Thursday, September 2, 2021

Συγκλονίζει ο πραγματογνώμονας για το τροχαίο

Ο πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς, βρέθηκε στο σημείο, όπου έγινε το τραγικό δυστύχημα. Όπως ανέφερε, ευθύνες φέρει και η περιφέρεια καθώς έχουν παραλείψει να βάλουν μπάρες ασφαλείας, που μειώνουν την ταχύτητας της πρόσκρουσης.

«Τα ίχνη που βλέπουμε πάνω στο οδόστρωμα δεν είναι ίχνη τροχοπέδησης, είναι ίχνη πλαγίας ολίσθησης, εκτροπής. Όταν έχουμε τέτοια χαρακτηριστικά ίχνη πάνω στο οδόστρωμα, η έναρξη των ιχνών προσδιορίζει το σημείο με ακρίβεια και το σημείο εκτροπής του οχήματος. Έχασε τον έλεγχο ο οδηγός. Η αρχική κατεύθυνση του οχήματος ήταν από Βάρη προς Αθήνα. Η μία δεξιά στροφή είναι 60 μέτρα πριν το σημείο της πρόσκρουσης που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο δεν εκινείτο κάτω από 120 χλμ/την ώρα το ελάχιστο»