46 χρονών σήμερα η Φωτεινή Τσακίρη - Είναι πιο ωραία κι από τότε που έπαιζε την Βίβιαν στο 50-50

Σα να μην πέρασε χρόνος από πάνω της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
46 χρονών σήμερα η Φωτεινή Τσακίρη - Είναι πιο ωραία κι από τότε που έπαιζε την Βίβιαν στο 50-50

Θυμάστε τη Βίβιαν από το «50-50», την αυταρχική γυναίκα του Κίμωνα; Η ηθοποιός που την υποδύεται παραμένει πανέμορφη μέχρι σήμερα και διατηρείται εξαιρετικά στα 46 της χρόνια.

Η Φωτεινή Τσακίρη ήταν πάντοτε μια γοητευτική γυναίκα και κέρδιζε τα βλέμματα. Έχει αυτή τη στιγμή μια υπέροχη οικογένεια με μια κορούλα, ενώ εσχάτως την είχαμε δει στο «Έρωτας με διαφορά».

Η Φωτιενή Τσακίρη γεννήθηκε στο Όφενμπαχ το 1975, ενώ ο τόπος καταγωγής της είναι η Ορεστιάδα. Σε ηλικία 18 ετών ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό να ασχοληθεί με την υποκριτική. Σπούδασε στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στο Κέντρο Αρχαίου Δράματος.

Το 1994, παράλληλα με τις σπουδές της έλαβε μέρος στην ταινία μικρού μήκους Θολή λογική. Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, τη σεζόν 1995-1996, στην αστυνομική σειρά Δρόμοι της πόλης του Μανούσου Μανουσάκη στον ANT1. Από το 1998 μέχρι και το 2003 είχε έναν από τους βασικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά του Mega Channel Απαγορευμένη Αγάπη. Εκεί υποδύθηκε τη Νόρα έχοντας παρουσία στους πέντε πρώτους κύκλους της σειράς. Τις σεζόν 1999-2001, παράλληλα με την παρουσία της στην καθημερινή σειρά, πρωταγωνίστησε μαζί με τον Παναγιώτη Πετράκη στη νεανική σειρά Τα παιδιά της γειτονιάς στην ΕΡΤ1.

Επέστρεψε τηλεοπτικά τη σεζόν 2005-2006 έχοντας παρουσία σε δύο σειρές. Συγκεκριμένα υποδύθηκε την Όλγα Ράλλη στον τέταρτο κύκλο της καθημερινής σειράς Φιλοδοξίες ενώ την ίδια σεζόν ξεκίνησε να εμφανίζεται και στην κωμική σειρά Πενήντα Πενήντα στο Mega Channel. Η παρουσία της στη δεύτερη σειρά, με το ρόλο της αυστηρής Βίβιαν Σαραντινού, την κατέστησε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό. Τη σεζόν 2006-2007 έπαιξε στο δεύτερο κύκλο του Πενήντα Πενήντα και στη ρομαντική κομεντί Μόνο εσύ στη κρατική τηλεόραση. Ακολούθησε η κωμική σειρά Μπαμπά μην τρέχεις την περίοδο 2007-2008 όπου συμπρωταγωνίστησε μαζί με τον Φάνη Μουρατίδη, την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Κάρμεν Ρουγγέρη και τον Νίκο Ορφανό.

Δείτε στο Athensmagazine.gr πως είναι σήμερα η ηθοποιός.