Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την αλλαγή ώρας του Πρωινού

Τότε κάνει πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την αλλαγή ώρας του Πρωινού

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στο πόστο τους στο Πρωινό, αυτή τη φορά με ανανεωμένη ομάδα στο πλευρό τους και σε νέα ώρα, όπως έγινε γνωστό μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΝΤ1 πριν από λίγο.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το Πρωινό

Αισιόδοξη διάθεση, ενδιαφέροντα ρεπορτάζ, αποκλειστικά θέματα, συναντήσεις με λαμπερά πρόσωπα, άφθονο γέλιο, στιγμές συγκίνησης και, φυσικά, μια καλή παρέα για να τα μοιραστείς.

Αυτά είναι τα απαραίτητα συστατικά ενός δυνατού… τηλεοπτικού πρωινού.

Σε αυτή τη συνταγή επιμένει για 9η συνεχόμενη χρονιά η αγαπημένη εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου.

Οι καλύτεροι οικοδεσπότες και η παρέα τους γίνονται μέρος της καθημερινότητάς μας, μέσα από ένα δυναμικό τρίωρο που μας ψυχαγωγεί και μας ενημερώνει.

Στο καθημερινό ραντεβού τους με τους τηλεθεατές στις 09:50, η Φαίη και ο Γιώργος έχουν δίπλα τους, τον Τάσο Τεργιάκη και τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

Όλοι μαζί σχολιάζουν θέματα επικαιρότητας, με αλήθειες και συναίσθημα.

Με την εμπειρία του στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ και το καυστικό ύφος που τον χαρακτηρίζει, ο Βαγγέλης Περρής συνεχίζει στην παρέα του «Πρωινού» και φέρνει ανατροπές.

Το Πρωινό ΑΝΤ1 πρεμιέρα

Όπως πάντα η Λίτσα Πατέρα είναι κοντά μας με τις προβλέψεις και τις συμβουλές της για κάθε ζώδιο.

Επειδή «Πρωινό» χωρίς γαστρονομικές προτάσεις δε γίνεται, το πλατό γεμίζει και φέτος με όμορφες μυρωδιές από τις δημιουργίες του Πέτρου Συρίγου, ο οποίος μοιράζεται γευστικές συνταγές που όλοι μπορούμε να φτιάξουμε στην κουζίνα μας.

Ο Γρηγόρης Μπάκας, υπεύθυνος ρεπορτάζ, μας παρουσιάζει αποκλειστικές συνεντεύξεις με μοναδικό τρόπο!

Το δικό του στίγμα δίνει και ο Θάνος Μακρογαμβράκης με ενδιαφέροντα θέματα και ειδήσεις.

Μαζί μας, όπως κάθε χρόνο, και ο έμπειρος διακοσμητής Νίκος Κωνστάντης, ο οποίος μας προτείνει έξυπνους τρόπους για να ομορφύνουμε το σπίτι και την καθημερινότητά μας.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος εντάσσεται στην πρωινή μας συντροφιά και μας ξεσηκώνει!

  • Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Περικλής Βούρθης, ενώ στο τιμόνι της αρχισυνταξίας βρίσκεται για δεύτερη χρονιά η Χρύσα Ζορκάδη.
  • Στην επιμέλεια καλεσμένων η Κατερίνα Παπαμερή.
  • Υπεύθυνη καλεσμένων η Μαίρη Αρώνη.
  • Στην επιμέλεια των βίντεο της εκπομπής, ο δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης.
  • Βοηθός αρχισυντάκτη ο Άρης Λιαπάτης και στον συντονισμό της εκπομπής ο Δημήτρης Μαστοράκης.
  • Η Πολυξένη Καραμίχα, ο Θάνος Βάγιος και ο Μάνος Μπανασάκης, μέσα από ζωντανές συνδέσεις, μας δίνουν όλο το ρεπορτάζ από τα σημεία των εξελίξεων.
  • Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής αποτελείται από τους: Κώστα Θεοδώρου, Δέσποινα Κωστορρίζου, Ισίδωρο Φίκαρη, Νίκη Λεμονή, Ελένη Χατζηγιάννη και Έλλη Αυξεντίου.
  • Executive producer: Αγλαΐα Λάτσιου

«Το Πρωινό»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στις 09:50!

Η ανάρτηση του Πέτρου Συρίγου για το πρωινό

«We are back. Μια επιτυχημένη συνταγή δύσκολα την αλλάζεις!!Έτσι κι εμείς δίνουμε ραντεβού για δεύτερη χρονιά με την @fayskorda και τον @gliagas κάτω από τη στέγη του @ant1tv. Απο τις 6 Σεπτεμβρίου θα βρίσκομαι στη κουζίνα του @toprwino_ant1 για να μοιραστώ μαζί σας λαχταριστές και ολοκαίνουριες συνταγές. Είστε έτοιμοι; Are you ready for season 2?», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Πέτρος Συρίγος.