Sin Boy, Toquel και Υποχθόνιος αποχαιρετούν τον Mad Clip - Δύσκολες ώρες

Σπαρακτικές οι αναρτήσεις τους στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Sin Boy, Toquel και Υποχθόνιος αποχαιρετούν τον Mad Clip - Δύσκολες ώρες

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός χώρος, μετά την τραγική είδηση του θανάτου του Mad Clip. Ανάμεσα στους συνεργάτες που τον αποχαιρέτησαν δημόσια ήταν ο Υποχθόνιος, ο Sin Boy και οToquel.

Ο γνωστός τράπερ βρισκόταν το βράδυ της Τετάρτης σε έναν γάμο ενός συναδέλφου του, στην λήξη του οποίου πήρε το αμάξι του κατευθυνόμενος προς το σπίτι του. Ο ίδιος όμως κατευθυνόταν με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να βγει εκτός ελέγχου και να χάσει την ζωή του.

Οι αναρτήσεις του Sin Boy, Toquel και Υποχθόνιου για τον θάνατο του Mad Clip

Η οικογένεια του αντιμετωπίζει πολύ δύσκολες ώρες. Συντετριμμένοι είναι όμως και οι συνάδελφοι τους, οι οποίοι μέσα από τα social media, τον αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά.

«Δεν σε ξεχνώ ποτέ. Καλό παράδεισο αδερφέ μου», έγραψε ο Υποχθόνιος στο βίντεο που δημοσίευσε, ενώ ο Toquel από την μεριά του έγραψε στην φωτογραφία που δημοσίευσε: «Δεν πιστεύω ότι το λέω αυτό αλλά καλό παράδεισο να έχεις φίλε μου, χάρηκα πολύ που σε γνώρισα, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου».

“Rip Mad”, έγραψε λίγο αργότερα και ο Sin Boy.

Sin Boy, Toquel και Υποχθόνιος αποχαιρετούν τον Mad Clip φωτογραφίες

Sin Boy, Toquel και Υποχθόνιος αποχαιρετούν τον Mad Clip

«Το κεφάλι του έχει κολλήσει μέσα στο τιμόνι!»

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες και οι μαρτυρίες όσων βρέθηκαν πρώτοι στο σημείο του δυστυχήματος που έχασε τη ζωή του ο Mad Clip. «Τράκαρε τώρα μπροστά μας, εδώ στη Βουλιαγμένη, έγινε κομμάτια το αμάξι, έγινε πίτα» ακούγεται στο ηχητικό μήνυμα που ανέβηκε στο Instagram από χρήστη του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

Πρόκειται για έναν από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σημείο, δευτερόλεπτα μετά το τραγικό συμβαν.

«Είναι μέσα, κομμένος εντελώς, το κεφάλι του έχει κολλήσει μέσα στο τιμόνι» συνεχίζει με τρεμάμενη φωνή. Την ίδια στιγμή, η πρώτη εικόνα από τον τόπο του δυστυχήματος συγκλονίζει.

Η Porsche του άτυχου καλλιτέχνη έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, φέρνοντας στη μνήμη εικόνες από ένα άλλο τραγικό δυστύχημα, εκείνο με θύμα τον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Ένα λευκό Audi R8 με κίτρινες πινακίδες, κατά πάσα πιθανότητα δεξιοτίμονο, που φέρεται να πέρασε από το σημείο τη στιγμή που η μαύρη Porsche του Mad Clip έχανε τον έλεγχο και σε μια τρελή πορεία «έσκαγε» στην κολώνα, αναζητούν οι Αρχές προκειμένου να διερευνήσουν αν και ποια εμπλοκή έχει στο θανατηφόρο δυστύχημα της παραλιακής. Ένα ενδεχόμενο που ανατρέπει την υπόθεση και δημιουργεί νέα δεδομένα που πρέπει να διερευνηθούν σε βάθος. Μέχρι στιγμής, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το συγκεκριμένο super car δεν έχει εντοπιστεί αν και έχει δοθεί σήμα σε όλα τα περιπολικά για τον εντοπισμό του.