Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

DOT: Η ημερομηνία της πρεμιέρα είναι γεγονός

Έρχεται σε νέα ώρα

DOT:  Η ημερομηνία της πρεμιέρα είναι γεγονός
News 03.09.2021 10:02
Από Ίρις Βίλα

Μπορεί η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος να ανήκουν πλέον στο δυναμικό της ΕΡΤ μετά την απομάκρυνσή τους αλλά η εκπομπή «DOT» στον ΣΚΑΪ θα συνεχίσει πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα, το κανάλι ανακοίνωσε επίσημα πλέον πως η Νάντια Μπουλέ και ο Μίνωας Θεοχάρης θα δίνουν το δικό τους ραντεβού με τους τηλεθεατές, κάθε Σαββατοκύριακο με νέα ώρα.

Πάντως η πρεμιέρα της εκπομπής αναμένεται να είναι το Σάββατο στις 18 Σεπτεμβρίου στις 16:30. Αυτό που περίμεναν όλοι ήταν και το τρέιλερ το οποίο έχει κυκλοφορήσει και είναι στον αέρα. Μάλιστα, πρόκειται για ένα απόσπασμα από τη συνάντηση του Μίνωα Θεοχάρη και της Νάντιας Μπουλέ στον καναπέ του Dot. Τι μας ετοιμάζουν άραγε από τη νέα σεζόν;

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της εκπομπής «DOT» στον ΣΚΑΪ

Η σπόντα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για την ΕΡΤ - «Μπορούμε να κάνουμε την εκπομπή που θέλαμε χωρίς καμία παρέμβαση»

«Θα είμαστε ένα μαγκαζίνο όπως αυτά που βλέπαμε παλιά, χρησιμοποιώντας όμως την τεχνολογία του σήμερα και αξιοποιώντας την στο έπακρο. Το ζωντανό είναι μεγάλη πρόκληση αλλά και μεγάλο άγχος. Εγώ δεν έχω ξανακάνει ζωντανή εκπομπή ποτέ παρά μόνο μια φορά, όταν βγήκα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για να παραιτηθώ. Αυτό που με αγχώνει είναι πως θα διαχειριστώ το συναίσθημα μου, γιατί είμαι ευσυγκίνητος άνθρωπος. Μπορεί να με πιάσουν τα κλάματα «δια ασήμαντον αφορμήν». Μπορεί με το που θα ξεκινήσουμε να συγκινηθώ και να αρχίσω να κλαίω.

Ξέρουμε ότι στην αρχή θα είναι δύσκολα και το έχουμε αποδεχθεί. Δεν θα είναι ωραίο να βλέπουμε χαμηλά νούμερα, όμως ξέρουμε ότι μπορεί να συμβεί. Ελπίζουμε πάντως ότι θα γίνουμε μια καλή συνήθεια και ότι θα αρέσει αυτό που κάνουμε. Στις προηγούμενες εκπομπές είχαμε δει και το 2, είχαμε δει και το 3 σε νούμερα τηλεθέασης, επιμείναμε όμως παραμένοντας πιστοί στις αρχές, τις αξίες και την αισθητική μας και αυτό κάποια στιγμή απέδωσε. Έτσι, δεν θα αγχωθούμε. Δεν θα πούμε «α, δεν πήγαμε καλά τον πρώτο μήνα, πάμε ν’ αλλάξουμε τη συνταγή», γιατί δεν μπορούμε και να την αλλάξουμε. Η συνταγή είναι ο εαυτός μας. Έχουμε πάρει και τη διαβεβαίωση της ΕΡΤ ότι θα βοηθήσουν στο να επιμείνουμε.

Στην ΕΡΤ αισθανθήκαμε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε ακριβώς την εκπομπή που θέλαμε χωρίς καμία παρέμβαση. Επίσης, για τη δική μας γενικά, η ΕΡΤ είναι το πατρικό μας. Εγώ προσωπικά μεγάλωσα με την ΕΡΤ όχι μόνο ως τηλεθεάτρια αλλά και ως συντάκτης κατά κάποιον τρόπο γιατί έχω υπάρξει το παιδάκι που ανακάτευε τους κλήρους στο «3 στον αέρα». Και επειδή έχω υπάρξει αυτό το παιδάκι και έχω νιώσει το δέος του να είσαι στην κρατική τηλεόραση σε μια εποχή που υπήρχε μόνο η κρατική τηλεόραση, αυτό το πράγμα έχει γράψει πάρα πολύ μέσα μου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νάντια Μπουλέ: Αυτή είναι η νέα της καθημερινότητα ως μητέρα

Συγκλονίζει η Νάντια Μπουλέ - «Την πρώτη μέρα, πονούσε όλο μου το σώμα από τη γέννα»

Share