«Και ζώνη να φορούσε δεν θα ζούσε» - Συγκλονίζει ο πραγματογνώμονας για το τροχαίο του Mad Clip

«Έτρεχε περί τα 150 χιλιόμετρα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Και ζώνη να φορούσε δεν θα ζούσε» - Συγκλονίζει ο πραγματογνώμονας για το τροχαίο του Mad Clip

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στην επιφάνεια για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) και στοίχισε τη ζωή του γνωστού τράπερ, Mad Clip.

Ο πραγματογνώμονας μίλησε το πρωί της Παρασκευής (3/9) στο Mega και εξήγησε πως όπως έγινε η σύγκρουση, δεν είχε ελπίδα να σωθεί, ενώ τις προηγούμενες ώρες βρέθηκε πλήθος κόσμου στο σημείο που σκοτώθηκε ο τράπερ.

Η εκτίμηση του πραγματογνώμονα για το τροχαίο του Mad Clip

«Ο οδηγός ενεργεί επιθετική οδήγηση. Κάνει προσπέραση πάνω στην στροφή. Κατά τη διαδικασία της πρώτης διασταύρωσης έχει ανεξέλεγκτη πορεία» σχολίασε ο κ. Μιχαλόπουλος για το βίντεο που κυκλοφορεί και δείχνει το αυτοκίνητο του τράπερ λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα, στο σημείο που έγινε η εκτροπή έχει δύο διαδοχικές στροφές. «Φαίνεται ότι ο οδηγός κινήθηκε από αριστερά προς δεξιά, προσέκρουσε πάνω στην άκρη του πεζοδρομίου από τα δεξιά και στη συνέχεια, 45-50 μέτρα από το σημείο της εκτροπής στο πεζοδρόμιο, φεύγει διαγωνίως πλαγιολισθόντας. Τα ίχνη σύγκρουσης στο όχημα περίπου ταχύτητα 100 χιλιομέτρων. Συνεπώς πριν το ατύχημα θα είχε πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα. Έτρεχε περί τα 150 χιλιόμετρα πριν τη σύγκρουση».

Όπως ανέφερε ο κ. Μιχαλόπουλος, το σημείο που έγινε το ατύχημα είναι μια κλειστή στροφή που οι οδηγοί δεν μπορούν να την ξεπεράσουν με ταχύτητα πάνω από 70, ενώ ο τραπέρ μπήκε στην στροφή με σχεδόν διπλάσια ταχύτητα.

«Αυτές οι συγκρούσεις είναι θανατηφόρες. Και ζώνη να φορούσε δεν θα ζούσε»

Σοκ! Στον γάμο ήταν και η πρώην σύντροφος του Mad Clip, Αρετή

Όσο περνούν τα 24ωρα τόσο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως από τα ξημερώματα της Πέμπτης 2/9 όπου ο αγαπημένος τράπερ Mad Clip άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, σύμφωνα με πηγές του, στο γλέντι του γάμου που παρευρέθηκε ο τράπερ λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα βρισκόταν και η πρώην σύντροφός του, Αρετή.

Η Αρετή βρισκόταν στο πλευρό του τράπερ πολύ πριν γίνει γνωστός. Ο έρωτάς τους διήρκησε 4 ολόκληρα χρόνια και όσοι τους έβλεπαν μέχρι πριν λίγο καιρό μιλούσαν για ένα μεγάλο love story. Όλοι περίμεναν πως αυτοί οι δυο θα παντρευτούν γι' αυτό και η είδηση του χωρισμού έσκασε σα "βόμβα" στην ελληνική showbiz.

Mad Clip Αρετη πρώην σύντροφος

Πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως η Αρετή ενημερώθηκε για το τροχαίο λίγο μετά τις 3 το ξημέρωμα, από πολύ κοντινούς φίλους του Mad Clip. Το κινητό της πήρε φωτιά από κλήσεις. Η ίδια, ωστόσο, είναι δυσεύρετη για τους δημοσιογράφους. Από όταν ξεκίνησε να παίρνει δημοσιότητα ο τράπερ εκείνη το έκανε ξεκάθαρο πως δεν θέλει να εμπλακεί γι' αυτό και κρατούσε χαμηλό προφίλ.

Πολύ κοντινός άνθρωπος του τράπερ αλλά και δικός της μας μετέφερε πως η Αρετή βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την ώρα που έμαθε την κατάσταση. Ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτό που έχει συμβεί, υπάρχει άρνηση να δεχθεί την πραγματικότητα.

Mad Clip Αρετή χωρισμός

Ήταν 4 χρόνια μαζί, ήταν ο άνθρωπός της και παρά το γεγονός πως χώρισαν δεν σταμάτησε να τον αγαπάει. Μάλιστα, είχαν χωρίσει αρκετά φιλικά και κρατούσαν κάποιες επαφές...