Στούντιο 4: Ένα βήμα πιο κοντά πριν την μεγάλη πρεμιέρα στην ΕΡΤ

Η ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στούντιο 4: Ένα βήμα πιο κοντά πριν την μεγάλη πρεμιέρα στην ΕΡΤ

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει από την μεγάλη πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 για την εκπομπή «Στούντιο 4», καθώς πρόκειται να γίνει την Δευτέρα στις 6 Σεπτεμβρίου στις 16:00. Μάλιστα, στο τιμόνι της παρουσίασης θα είναι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Και οι δυο άνοιξαν τον τηλεοπτικό τους σπίτι προκειμένου, να υποδεχτούν εκπροσώπους του Τύπου. Μάλιστα, και οι δυο παρουσιαστές συνομίλησαν με δημοσιογράφους, αντάλλαξαν ευχές, μοιράστηκαν σκέψεις και απόψεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. (Δείτε εδώ το τρέιλερ της εκπομπής τους).

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, η Νάνσυ και ο Θανάσης θα μας ενημερώνουν για θέματα που μας απασχολούν και θα συζητούν για όλα όσα μας εμπνέουν να επιλέγουμε στη ζωή μας τη χαρά και την αισιοδοξία. Το «Στούντιο 4» ανοίγει κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 16:00, στην ΕΡΤ1 και αλλάζει την ψυχαγωγία!

  • Επιμέλεια, παρουσίαση: Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος
  • Σκηνοθεσία: Θανάσης Τσαουσόπουλος
  • Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Πουλίδης, Ανδρέας Ζαχαράτος
  • Project director: Γιώργος Ζαμπέτογλου
  • Αρχισυνταξία: Κλεοπάτρα Πατλάκη
  • Βοηθός αρχισυντάκτης: Γιώργος Πράτανος
  • Σχολιαστής: Βαγγέλης Χαρισόπουλος
  • Συντακτική ομάδα: Κώστας Βαϊμάκης, Μαρένα Καδιγιαννοπούλου, Διονύσης Χριστόπουλος, Θάνος Παπαχάμος, Αθηνά Ζώρζου, Βιργινία Τσίρου
  • Μουσική επιμέλεια: Βάσω Ξηροτύρη
  • Υπεύθυνη καλεσμένων: Μαρία Χολέβα
  • Διεύθυνση παραγωγής: Κυριακή Βρυσοπούλου
  • Παραγωγή: EΡT-PlanA

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Στην ΕΡΤ μπορούμε να κάνουμε την εκπομπή που θέλαμε χωρίς καμία παρέμβαση»

«Θα είμαστε ένα μαγκαζίνο όπως αυτά που βλέπαμε παλιά, χρησιμοποιώντας όμως την τεχνολογία του σήμερα και αξιοποιώντας την στο έπακρο. Το ζωντανό είναι μεγάλη πρόκληση αλλά και μεγάλο άγχος. Εγώ δεν έχω ξανακάνει ζωντανή εκπομπή ποτέ παρά μόνο μια φορά, όταν βγήκα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για να παραιτηθώ. Αυτό που με αγχώνει είναι πως θα διαχειριστώ το συναίσθημα μου, γιατί είμαι ευσυγκίνητος άνθρωπος. Μπορεί να με πιάσουν τα κλάματα «δια ασήμαντον αφορμήν». Μπορεί με το που θα ξεκινήσουμε να συγκινηθώ και να αρχίσω να κλαίω.

Ξέρουμε ότι στην αρχή θα είναι δύσκολα και το έχουμε αποδεχθεί. Δεν θα είναι ωραίο να βλέπουμε χαμηλά νούμερα, όμως ξέρουμε ότι μπορεί να συμβεί. Ελπίζουμε πάντως ότι θα γίνουμε μια καλή συνήθεια και ότι θα αρέσει αυτό που κάνουμε. Στις προηγούμενες εκπομπές είχαμε δει και το 2, είχαμε δει και το 3 σε νούμερα τηλεθέασης, επιμείναμε όμως παραμένοντας πιστοί στις αρχές, τις αξίες και την αισθητική μας και αυτό κάποια στιγμή απέδωσε. Έτσι, δεν θα αγχωθούμε. Δεν θα πούμε «α, δεν πήγαμε καλά τον πρώτο μήνα, πάμε ν’ αλλάξουμε τη συνταγή», γιατί δεν μπορούμε και να την αλλάξουμε. Η συνταγή είναι ο εαυτός μας. Έχουμε πάρει και τη διαβεβαίωση της ΕΡΤ ότι θα βοηθήσουν στο να επιμείνουμε.

Στην ΕΡΤ αισθανθήκαμε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε ακριβώς την εκπομπή που θέλαμε χωρίς καμία παρέμβαση. Επίσης, για τη δική μας γενικά, η ΕΡΤ είναι το πατρικό μας. Εγώ προσωπικά μεγάλωσα με την ΕΡΤ όχι μόνο ως τηλεθεάτρια αλλά και ως συντάκτης κατά κάποιον τρόπο γιατί έχω υπάρξει το παιδάκι που ανακάτευε τους κλήρους στο «3 στον αέρα». Και επειδή έχω υπάρξει αυτό το παιδάκι και έχω νιώσει το δέος του να είσαι στην κρατική τηλεόραση σε μια εποχή που υπήρχε μόνο η κρατική τηλεόραση, αυτό το πράγμα έχει γράψει πάρα πολύ μέσα μου».