Η πρώτη ανάρτηση του Κώστα Σόμμερ με το νεογέννητο παιδί του

Αγκαλιά μέσα στο μαιευτήριο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η πρώτη ανάρτηση του Κώστα Σόμμερ με το νεογέννητο παιδί του

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κώστας Σόμμερ έκανε την πρώτη του ανάρτηση αγκαλιά με το νεογέννητο γιο του.

Η σύζυγός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι το απόγευμα της Πέμπτης και το ζευγάρι γέμισε ευτυχία!

«Πατέρας θα γίνω παντρεύτηκα όλα μαζί, ευτυχώς δεν μου ζήταγε κάτι να φάει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Δεν έκανα bachelor πάρτι γιατί έχω κάνει πολλά», είχε πει χαρακτηριστικά ο Κώστας Σόμμερ μετά τον γάμο του.

Με τη σειρά της, η Βαλεντίνη Παπαδάκη είχε σχολιάσει: «Δεν ξέρω πώς τον έπεισα να παντρευτούμε δεν μπορώ να αποκαλύψω τα μαγικά μου. Μπορεί και τώρα να γεννήσω, δεν ξέρω αν είσαι ποτέ έτοιμος, αγοράκι είναι να διαιωνίσουμε το είδος. Δεν πιστεύει και κανένας ότι παντρεύτηκε ο Κώστας».

Η ανάρτηση του Κώστα Σόμμερ με το νεογέννητο παιδί του

«Καλωσήρθες στον κόσμο, καλωσήρθες στη ζωή, το συναίσθημα του να σε κρατάω και να σε έχω στα χέρια μου με συμπληρώνει.

Είσαι η ζωή μου, η οικογένειά μου, τα πάντα μου. Βαλεντίνη σε αγαπώ γυναίκα μου, σε αγαπώ γιε μου, σε αγαπώ οικογένειά μου, μακάρι ο Θεός να με αξιώσει να σας κρατώ πάντα ευτυχισμένους και χαμογελαστούς. Μακάρι όλα τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα» έγραψε στα Αγγλικά.

Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού του Σόμμερ και της Παπαδάκη

Σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας πλέον εδώ και λίγη ώρα ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη. Το ερωτευμένο ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Η πανέμορφη σύζυγος του ηθοποιού πριν από λίγες ώρες γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι σε ιδιωτικό μαιευτήριο στο Παλαιό Φάληρο.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν περίπου μια εβδομάδα στο Δημαρχείο Αλίμου με πολιτικό γάμο, με την οικογενειακή τους ευτυχία να είναι πλέον ολοκληρωμένη.

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη επιβεβαίωσε την είδηση με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στην οποία βλέπουμε τα πατουσάκια του νεογέννητου μωρού τους.

Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού τους