Τροχαίο Mad Clip: Ήξερε πως θα πεθάνει νέος - Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο στην δημοσιότητα

Η συνομιλία με φίλη του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τροχαίο Mad Clip: Ήξερε πως θα πεθάνει νέος - Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο στην δημοσιότητα

Μόλις λίγα 24ωρα έχουν περάσει από τον χαμό του τράπερ Mad Clip και κανείς δεν φαίνεται να το έχει συνειδητοποιήσει πλήρως ακόμα. Τα social media έχουν κατακλυστεί από δημοσιεύσεις με την φωτογραφία του. Μια από αυτές βέβαια μαγνήτισε τα περισσότερα βλέμματα και όχι αδίκως.

Μια πολύ καλή φίλη του τραγουδιστή, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής Love it, δημοσίευσε μια φωτογραφία του Mad clip και με το κείμενο που έγραψε από κάτω αποκάλυψε πως ο τράπερ ήξερε, είχε προαίσθημα πως θα φύγει νωρίς από την ζωή και πως της το είχε εκμυστηρευτεί.

Η ανάρτηση φίλης του Mad Clip

Πλήθος κόσμου στο σημείο που σκοτώθηκε ο Mad Clip

Το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Porsche, το οποίο οδηγούσε ο Mad Clip, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε με σφοδρότητα διαδοχικά σε κολόνα και στη συνέχεια σε δένδρο.

Στο σημείο βρέθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής πλήθος κόσμου, που έφτασε περίπου τα 2.000 άτομα. Μάλιστα σύμφωνα με το Mega κάποια στιγμή η κυκλοφορία διακόπηκε, καθώς ο κόσμος ήταν πάρα πολύς.

Mad Clip κόσμος ΒουλιαγμένηςMad Clip θάνατοςMad Clip τροχαίο

Βρέθηκε το Audi - Τι κατέθεσε ο οδηγός

Ο άνδρας ήταν στο αυτοκίνητο μέσα με την σύντροφό του και γυρνούσε από νυκτερινή διασκέδαση και όσα είπε στις Αρχές συμπίπτουν με τα στοιχεία που είχαν ήδη οι αστυνομικοί στη διάθεσή τους.

Στο μεταξύ, βίντεο που αναρτήθηκε σε σελίδα στο Instagram, η οποία δημιουργήθηκε μετά τον θάνατο του τραγουδιστή δείχνει τις στιγμές πριν από το τροχαίο δυστύχημα.

Στο βίντεο, το οποίο καταγράφει τις κινήσεις δύο αυτοκινήτων που εκκινούν από φανάρι, στα δεξιά διακρίνεται ένα Audi R8 με κίτρινες πινακίδες και στα αριστερά, μία μαύρη Porsche 911, όπως αυτή που οδηγούσε ο Mad Clip.