Δύσκολες ώρες για την πρώην του Μάκη Παντζόπουλου, Δωροθέα Μερκούρη

Η σπαρακτική ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύσκολες ώρες για την πρώην του Μάκη Παντζόπουλου, Δωροθέα Μερκούρη

Σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η πρώην σύντροφος του Μάκη Παντζόπουλου, Δωροθέα Μερκούρη. Η ίδια συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον πατέρα της, που έχει φύγει από την ζωή.

Σήμερα θα ήταν τα γενέθλια του πατέρα της και για αυτόν τον λόγο η γνωστή ηθοποιός μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τον ίδιο, του οποίου ακόμα δεν έχει ξεπεράσει την απώλεια, ενώ μια ακόμη απώλεια βίωσε και πριν λίγο καιρό.

Η Δωροθέα Μερκούρη λοιπόν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια σπάνια φωτογραφία με την μητέρα της και τον πατέρα της, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: “Χρόνια πολλά μπαμπά, το ταμπεραμέντο σου, η μαγειρική σου, η αγάπη και η εξηγήσεις για όλα λείπουν πολύ. Τζιοβάννι θα είσαι πάντα στην καρδιά μας.”

Η ανάρτηση της Δωροθέας Μερκούρη για τον πατέρα της

Δωροθέα Μερκούρη ανάρτηση για τον πατέρα της

«Κόπηκαν οκτώ από τις δέκα σκηνές μου γιατί δεν κοιμήθηκα με τον σκηνοθέτη»

Η Δορωθέα Μερκούκη έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για τις τρεις φορές που έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο της υποκριτικής σκηνής.

Η ηθοποιός και μοντέλο, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Marie Claire και αναφέρθηκε στα άσχημα περιστατικά που έχει βιώσει στη διάρκεια της καριέρας της.

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση τρεις φορές. Τη μια φορά έχασα τελείως τον ρόλο. Την άλλη κόπηκαν οκτώ από τις δέκα σκηνές μου γιατί δεν κοιμήθηκα με τον σκηνοθέτη στη διάρκεια των γυρισμάτων.

Την τρίτη φορά ήμουν μόνη σε ένα δωμάτιο με τον Χάρβει Γουάινσταιν. Ήταν το 2008 στο φεστιβάλ Βενετίας. Μου τον γνώρισαν σε ένα πάρτι και μου έδωσε ραντεβού το επόμενο πρωί στις 9.30. Η γραμματέας του με συνάντησε στο λόμπι και με συνόδευσε πάνω στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου που τη χρησιμοποιούσε ως γραφείο.

Δωροθέα Μερκούρη σεξουαλική παρενόχληση

Ήξερα ότι πήγαινα να συναντήσω τον μεγαλύτερο παραγωγό ταινιών στον κόσμο, αλλά τίποτα πέρα από αυτό. Μάλιστα είχα και τις καλύτερες εντυπώσεις από τη γνωριμία μου με τον αδερφό του Μπομπ Γουάινσταιν όταν είχα κάνει την πρώτη μου ταινία στην Αμερική το 2001 ο οποίος ήταν τέλειος, τζέντλεμαν. Δε μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να μου τύχει κάτι άσχημο, δεν είχα ακούσει τις ιστορίες.

Είχα μόλις επιστέψει στην Ελλάδα κάνοντας τη μετάβαση από το μόντελινγκ στην ηθοποιία, συμμετείχε σε καθημερινή σειρά στην τηλεόραση, πήγαινα πολύ καλά»